IKEA Zagreb najavljuje otvaranje dodatnih 1500 radnih mjesta

IKEA Zagreb najavljuje otvaranje dodatnih 1500 radnih mjesta

Na sastanku u Gradskoj upravi, gosti su izvijestili zagrebačkog gradonačelnika o završetku radova na 1800 m2 prvog prodajnog centra IKEA-e u Hrvatskoj, onom u zagrebačkoj Rugvici, te ga pozvali na otvorenje 21. kolovoza.

Uz zahvalu na potpori koju IKEA ima od Gradske uprave još od pripreme projekta, direktor Skalušević istaknuo je da će u prvoj fazi biti zaposleno 340 ljudi, najavivši da dugoročno planiraju izgradnju većeg trgovačkog centra, kojim bi se otvorilo dodatnih 1500 radnih mjesta.

”Grad Zagreb, i ovaj put, pruža logističku i infrastrukturnu podršku poduzetnicima i investitorima”, naglasio je gradonačelnik Bandić, izrazivši zadovoljstvo što zagrebačka gospodarska politika privlači sve više investicija, kako iz Hrvatske, tako i šire.

Uz gradonačelnika, sastanku su prisustvovali pročelnici nadležnih gradskih ureda i predstavnici Zagrebačkog holdinga, dok su delegaciju IKEA-e činili i poslovni navigator u IKEA-i Domagoj Turina te predstavnik veleposlanstva Kraljevine Švedske Hrvoje Pokupec.

Podijeli

Odgovori

Top