Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

IKEA Zagreb najavljuje otvaranje dodatnih 1500 radnih mjesta

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, primio je danas predstavnike švedske IKEA-e, predvođene direktorom Draganom Skaluševićem.

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, primio je danas predstavnike švedske IKEA-e, predvođene direktorom Draganom Skaluševićem.

Na sastanku u Gradskoj upravi, gosti su izvijestili zagrebačkog gradonačelnika o završetku radova na 1800 m2 prvog prodajnog centra IKEA-e u Hrvatskoj, onom u zagrebačkoj Rugvici, te ga pozvali na otvorenje 21. kolovoza.

Uz zahvalu na potpori koju IKEA ima od Gradske uprave još od pripreme projekta, direktor Skalušević istaknuo je da će u prvoj fazi biti zaposleno 340 ljudi, najavivši da dugoročno planiraju izgradnju većeg trgovačkog centra, kojim bi se otvorilo dodatnih 1500 radnih mjesta.

”Grad Zagreb, i ovaj put, pruža logističku i infrastrukturnu podršku poduzetnicima i investitorima”, naglasio je gradonačelnik Bandić, izrazivši zadovoljstvo što zagrebačka gospodarska politika privlači sve više investicija, kako iz Hrvatske, tako i šire.

Uz gradonačelnika, sastanku su prisustvovali pročelnici nadležnih gradskih ureda i predstavnici Zagrebačkog holdinga, dok su delegaciju IKEA-e činili i poslovni navigator u IKEA-i Domagoj Turina te predstavnik veleposlanstva Kraljevine Švedske Hrvoje Pokupec.


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.