Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

IKEA Zagreb najavljuje otvaranje dodatnih 1500 radnih mjesta

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, primio je danas predstavnike švedske IKEA-e, predvođene direktorom Draganom Skaluševićem.

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, primio je danas predstavnike švedske IKEA-e, predvođene direktorom Draganom Skaluševićem.

Na sastanku u Gradskoj upravi, gosti su izvijestili zagrebačkog gradonačelnika o završetku radova na 1800 m2 prvog prodajnog centra IKEA-e u Hrvatskoj, onom u zagrebačkoj Rugvici, te ga pozvali na otvorenje 21. kolovoza.

Uz zahvalu na potpori koju IKEA ima od Gradske uprave još od pripreme projekta, direktor Skalušević istaknuo je da će u prvoj fazi biti zaposleno 340 ljudi, najavivši da dugoročno planiraju izgradnju većeg trgovačkog centra, kojim bi se otvorilo dodatnih 1500 radnih mjesta.

”Grad Zagreb, i ovaj put, pruža logističku i infrastrukturnu podršku poduzetnicima i investitorima”, naglasio je gradonačelnik Bandić, izrazivši zadovoljstvo što zagrebačka gospodarska politika privlači sve više investicija, kako iz Hrvatske, tako i šire.

Uz gradonačelnika, sastanku su prisustvovali pročelnici nadležnih gradskih ureda i predstavnici Zagrebačkog holdinga, dok su delegaciju IKEA-e činili i poslovni navigator u IKEA-i Domagoj Turina te predstavnik veleposlanstva Kraljevine Švedske Hrvoje Pokupec.


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.