Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

DOP

INA Vatrogasni servisi nagrađeni certifikatom Poslodavac Partner

INA Vatrogasni servisi su se u postupku certifikacije posebno istaknuli svojim kvalitetnim procesima zapošljavanja, upravljanja radnim učinkom te brigom za dobrobit zaposlenika, kao i strateški orijentiranom HR funkcijom.

U travnju su INA Vatrogasni servisi, HOLDINA Sarajevo te INA – CRNA GORA postali nositelji certifikata Poslodavac Partner te su se tako pridružili drugim članicama INA Grupe, tvrtkama CROSCO, STSI, INA MAZIVA, Top Računovodstvo Servisi, Plavi tim i INA Maloprodajnim servisima, koje su također nositeljice ovog prestižnog priznanja za upravljanje zaposlenicima.

INA Vatrogasni servisi su se u postupku certifikacije posebno istaknuli svojim kvalitetnim procesima zapošljavanja, upravljanja radnim učinkom te brigom za dobrobit zaposlenika, kao i strateški orijentiranom HR funkcijom. Certifikacijski tim je osobito pohvalio ovo Inino društvo za sustavno planiranje radne snage, kvalitetno dizajnirane procese selekcije koji uključuju i redovito informiranje kandidata za posao o njihovom statusu u natječaju te odlične prakse uvođenja novih zaposlenika u posao. Osim toga, tvrtka je pohvaljena i za uspješan sustav praćenja radnog učinka zaposlenika i brojne inicijative kojima se potiče zdrav život zaposlenika te balans njihovih privatnih i poslovnih života.

„Izuzetno me veseli što je jedno ovako mlado društvo – naime INA Vatrogasni servisi osnovani su prije manje od dvije godine – uspješno prošlo proces dobivanja certifikata Poslodavac Partner. Želim zahvaliti kolegama iz Ljudskih resursa Ine koji su nam čitavo vrijeme velika podrška, kako u svim našim aktivnostima iz tog područja, tako i u ovom procesu. Ostvarili smo jako dobar rezultat od čak 93 posto, a povratnu informaciju o područjima u kojima možemo biti još bolji shvatit ćemo kao motivaciju za budući rad. Biti vatrogasac nije samo posao već i poziv te ćemo i dalje davati sve od sebe kako bi naši radnici bili zadovoljni, motivirani i kvalitetno nagrađeni za vrijedan i važan posao koji obavljaju iz dana u dan,“ istaknuo je Josip Vrabec, direktor društva INA Vatrogasni servisi.

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Dulum zemlje, prva sezona dokumentarne serije u četiri nastavka, priča o izazovima i uspjehu hrvatskih “poljoprivrednika vizionara”.

Lifestyle

Samopouzdanje, kao i većina drugih vještina, može se naučiti i bitno poboljšati.

Upravljanje biznisom

Upravo su vam dali novi projekt i nemate ni najblažu ideju kako ćete ga napraviti na vrijeme. A naravno, ne dolazi u obzir da...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.