Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Komunikacija

Izašao novi broj digitalnog časopisa za poslovne žene i poduzetnice – Ženial

Povodom Međunarodnog dana žena, donosimo vam drugi broj poslovnog časopisa Žénial.

Povodom Međunarodnog dana žena, donosimo vam drugi broj poslovnog časopisa Žénial koji smo većim  dijelom posvetili nikad aktualnijem pitanju ravnopravnosti žena uz nadu da će uključeni tekstovi u vama izazvati želju za prijeko potrebnim dijalogom upravo na ovu temu.

Pozivamo vas da pročitate naš novi broj te se ujedno zahvaljujemo svim kolegicama iz udruge, RH i šire koje su dale svoj vrijedan doprinos tome da se osvijesti pitanje ravnopravnosti žena te doprinos ukupnom sadržaju našeg novog, drugog Žénialnog izdanja.

Ujedno pozivamo sve zainteresirane koji se žele promovirati ili sudjelovati u stvaranju 3.broja da nam se jave na: [email protected] i s nama podijele svoju priču koja će nadamo se, inspirirati druge žene da učine isto te proslave ženska postignuća.

Časopis možete pročitati ovdje:

https://mrezazena.com/wp-content/uploads/2021/03/Zenial-drugi-broj.pdf

SRETAN VAM DAN ŽENA i hvala što nas pratite, podržavate i čitate.

Pročitajte još:

Novosti

U srijedu 21.9.2022. g. od 10 sati u robnoj kući IKEA održava se konferencija Prednosti zelene i digitalne tranzicije u realnom sektoru.

Edukacija

Iako je svijet napravio veliki napredak, nijedna zemlja nije postigla ravnopravnost spolova.

Komunikacija

Uoči Međunarodnog dana žena, Međunarodna mreža poslovnih žena i Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora održali su panel diskusiju pod nazivom Budi lider(ica) koja je...

Edukacija

Nakon uspjeha prvoga događanja posvećenoga ženama u poduzetništvu krajem 2018. godine, Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora i Međunarodna mreža poslovnih žena pozivaju vas na...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.