Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Jandroković: Linić je izgubio politički legitimitet [VIDEO]

HDZ-ov saborski zastupnik Gordan Jandroković komentirao je slučaj Šegon te je zaključio da ministar financija Slavko Linić treba dati ostavku na svoju funkciju.

HDZ-ov saborski zastupnik Gordan Jandroković komentirao je slučaj Šegon te je zaključio da ministar financija Slavko Linić treba dati ostavku na svoju funkciju.

“S obzirom da ga je ministar Linić štitio sve ovo vrijeme, pa i u trenutku kada je započela rasprava o njegovom razrješenju, a s obzirom na važnost resora koji vodi ministar Linić i u europskom i u gospodarskom smislu, smatram da je on izgubio politički legitimitet da bi više bio ministar financija”, rekao je Jandroković.

Dodao je kako smatra da ministar financija treba otići sa svoje funkcije. Usporedio je to s nogometom i zaključio da bi u “Bundes ligi takav igrač dobio već šest crvenih kartona, ne bi bio ni na terenu, ni na klupi, možda ga ne bi pustili ni na tribine”.

[infopunkt 7739 1]

Upitan o Ruži Tomašić i HDZ-ovom navodnom odbijanju da ju stave na listu Europske pučke stranke za Europski parlament zbog njenog euroskepticizma, Jandroković je kratko rekao da će u narednim danima HDZ donijeti odluku o listi za Europski parlament te da zastupnici moraju poštivati određene europske vrijednosti i program stranke.

[infopunkt 7739 2]


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.