Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Jasna Širola nova članica Nadzornog odbora KentBank

Jasna Širola svoju bogatu karijeru u bankarstvu gradila je više od tri desetljeća, a najveći dio karijere vezan je uz Raiffeisen banku u Hrvatskoj. 

kent bank

Jasna Širola nova je članica Nadzornog odbora KentBanke. Nakon potvrde Savjeta HNB-a ona je na mjestu članice Nadzornog odbora zamijenila Danielu Roguljić Novak. Uz Jasnu Širolu kao novu članicu, u Nadzornom odboru i nadalje su Mehmet Gani Sönmez kao predsjednik, te članovi Zdenko Adrović, Nurgün Eyüboğl i Gürol Baloğlu.

Jasna Širola svoju bogatu karijeru u bankarstvu gradila je više od tri desetljeća, a najveći dio karijere vezan je uz Raiffeisen banku u Hrvatskoj. Tijekom 20 godina u Raiffeisen banci obnašala je razne rukovodeće dužnosti, a dvanaest godina bila je članica Uprave, te pet godina članica Nadzornog odbora Raiffeisen mirovinskog osiguravajućeg društva.

Nakon toga, 2016. godine prelazi u Addiko Bank Hrvatska na poziciju članice uprave zadužene za poslovanje sa stanovništvom, operacije i IT, a od 2018. godine kao članica Uprave bila je odgovorna za operacije i IT. 

U mirovinu odlazi 2020. godine.

Jasna Širola diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, te je završila brojne međunarodne i stručne menadžment programe.

Pročitajte još:

Financije

Međunarodni rejtinzi u deviznoj i lokalnoj valuti KentBanke podignuti su na 'BBB' kao odraz povećanja kreditnog rejtinga dodijeljenog Hrvatskoj.

Novosti

KentBanka i dalje ima stopu problematičnih kredita nižu od bankarskog sektora, uz jedan od najviših omjera pokrivenosti na hrvatskom financijskom tržištu

Novosti

Dokapitalizacijom je izdano 19.736 dionica nominalne vrijednosti 3.800,00 kuna shodno čemu je Eksen holding uplatio 74,9 milijuna kuna te je na taj način podignuta...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.