Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

‘Jedna slika iz Domovinskog rata’ [VIDEO]

Predstavljeni su rezultati Javnog poziva za proizvodnju kratkometražnog igranog filma s tematikom Domovinskog rata.

Predstavljeni su rezultati Javnog poziva za proizvodnju kratkometražnog igranog filma s tematikom Domovinskog rata.

Danas su u Hrvatskom audiovizualnom centru u suradnji s Ministarstvo branitelja predstavljeni rezultati  Javnog poziva za proizvodnju kratkometražnog igranog filma „Jedna slika iz Domovinskog rata“.

Predmet poziva bila je proizvodnja kratkometražnog igranog filma u trajanju do 20 minuta prema kratkoj priči Povratak Maje Hrgović, pobjedničkom radu javnog poziva za najbolju priču na temu „Jedna slika iz Domovinskog rata“.

[infopunkt 8135 6]

Najbolji projekt odabralo je  Povjerenstvo za vrednovanje koje čine redatelji Zrinko Ogresta i Danilo Šerbedžija te Irina Masnikosa ispred Ministarstva branitelja.

Ministar branitelja Predrag Matić je rekao kako vjeruje da je odabrana najbolja priča, dok je ravnatelj Hrvatskog audiovizualnog centra Hrvoje Hribar istaknuo je autorima na ovaj način dana prilika da stvaraju i maštaju te se suočavaju s pričom Domovinskog rata.

[infopunkt 8135 2]

[infopunkt 8135 3]


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.