Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

‘Jedna slika iz Domovinskog rata’ [VIDEO]

Predstavljeni su rezultati Javnog poziva za proizvodnju kratkometražnog igranog filma s tematikom Domovinskog rata.

Predstavljeni su rezultati Javnog poziva za proizvodnju kratkometražnog igranog filma s tematikom Domovinskog rata.

Danas su u Hrvatskom audiovizualnom centru u suradnji s Ministarstvo branitelja predstavljeni rezultati  Javnog poziva za proizvodnju kratkometražnog igranog filma „Jedna slika iz Domovinskog rata“.

Predmet poziva bila je proizvodnja kratkometražnog igranog filma u trajanju do 20 minuta prema kratkoj priči Povratak Maje Hrgović, pobjedničkom radu javnog poziva za najbolju priču na temu „Jedna slika iz Domovinskog rata“.

[infopunkt 8135 6]

Najbolji projekt odabralo je  Povjerenstvo za vrednovanje koje čine redatelji Zrinko Ogresta i Danilo Šerbedžija te Irina Masnikosa ispred Ministarstva branitelja.

Ministar branitelja Predrag Matić je rekao kako vjeruje da je odabrana najbolja priča, dok je ravnatelj Hrvatskog audiovizualnog centra Hrvoje Hribar istaknuo je autorima na ovaj način dana prilika da stvaraju i maštaju te se suočavaju s pričom Domovinskog rata.

[infopunkt 8135 2]

[infopunkt 8135 3]

Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Nakon puna dva mjeseca predanog rada i gledanja najnovijih filmskih hitova, pisanja filmskih osvrta, dva mjeseca PR kampanje, community i content menadžmenta i osmišljavanja...

Lifestyle

Za ovu pozamašnu svotu možete jesti na stolu na kojem je Samantha na Valentinovo čekala gola Smitha tek s nekoliko komadića sushia koji su...

Novosti

Vijenci su položeni na spomen obilježju „Glas hrvatske žrtve –Zid boli“ i Središnjem križu u Aleji branitelja na groblju Mirogoj.

Novosti

Ministar obrane Ante Kotromanović odbio je danas kritike da su proračunski rezovi ugrozili borbenu spremnost hrvatskih Oružanih snaga, naglasivši kako su u obrambenom proračunu...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.