Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

‘Jedna slika iz Domovinskog rata’ [VIDEO]

Predstavljeni su rezultati Javnog poziva za proizvodnju kratkometražnog igranog filma s tematikom Domovinskog rata.

Predstavljeni su rezultati Javnog poziva za proizvodnju kratkometražnog igranog filma s tematikom Domovinskog rata.

Danas su u Hrvatskom audiovizualnom centru u suradnji s Ministarstvo branitelja predstavljeni rezultati  Javnog poziva za proizvodnju kratkometražnog igranog filma „Jedna slika iz Domovinskog rata“.

Predmet poziva bila je proizvodnja kratkometražnog igranog filma u trajanju do 20 minuta prema kratkoj priči Povratak Maje Hrgović, pobjedničkom radu javnog poziva za najbolju priču na temu „Jedna slika iz Domovinskog rata“.

[infopunkt 8135 6]

Najbolji projekt odabralo je  Povjerenstvo za vrednovanje koje čine redatelji Zrinko Ogresta i Danilo Šerbedžija te Irina Masnikosa ispred Ministarstva branitelja.

Ministar branitelja Predrag Matić je rekao kako vjeruje da je odabrana najbolja priča, dok je ravnatelj Hrvatskog audiovizualnog centra Hrvoje Hribar istaknuo je autorima na ovaj način dana prilika da stvaraju i maštaju te se suočavaju s pričom Domovinskog rata.

[infopunkt 8135 2]

[infopunkt 8135 3]


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.