Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Polaganje vijenaca u povodu Dana branitelja Grada Zagreba

Vijenci su položeni na spomen obilježju „Glas hrvatske žrtve –Zid boli“ i Središnjem križu u Aleji branitelja na groblju Mirogoj.

Vijenci su položeni na spomen obilježju „Glas hrvatske žrtve –Zid boli“ i Središnjem križu u Aleji branitelja na groblju Mirogoj.

Delegacija Gradske skupštine Grada Zagreba posjetila je danas zagrebačko groblje Mirogoj.

U povodu Dana branitelja Grada Zagreba, delegacija Gradske skupštine Grada Zagreba je položila vijence na spomen obilježju „Glas hrvatske žrtve –Zid boli“ i Središnjem križu u Aleji branitelja na groblju Mirogoj.

Delegaciju su činili: predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Darinko Kosor, potpredsjednica Gradske skupštine Grada Zagreba Vesna Sudar, potpredsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Davor Bernardić, zamjenik tajnice Gradske skupštine Grada Zagreba Predrag Fleš i viši savjetnik predsjednika Gradske skupštine Grada Zagreba Toma Petrović.


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.