Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Polaganje vijenaca u povodu Dana branitelja Grada Zagreba

Vijenci su položeni na spomen obilježju „Glas hrvatske žrtve –Zid boli“ i Središnjem križu u Aleji branitelja na groblju Mirogoj.

Vijenci su položeni na spomen obilježju „Glas hrvatske žrtve –Zid boli“ i Središnjem križu u Aleji branitelja na groblju Mirogoj.

Delegacija Gradske skupštine Grada Zagreba posjetila je danas zagrebačko groblje Mirogoj.

U povodu Dana branitelja Grada Zagreba, delegacija Gradske skupštine Grada Zagreba je položila vijence na spomen obilježju „Glas hrvatske žrtve –Zid boli“ i Središnjem križu u Aleji branitelja na groblju Mirogoj.

Delegaciju su činili: predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Darinko Kosor, potpredsjednica Gradske skupštine Grada Zagreba Vesna Sudar, potpredsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Davor Bernardić, zamjenik tajnice Gradske skupštine Grada Zagreba Predrag Fleš i viši savjetnik predsjednika Gradske skupštine Grada Zagreba Toma Petrović.

Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Grad Zagreb i Zagrebačka županija postaju sve više tražene turističke destinacije u kontinentalnog dijela Hrvatske. Ove godine, prema službenim podacima TZ-a, grad Zagreb s...

Novosti

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić, sa suradnicima, primio je danas, u Gradskoj upravi, sindikalnu povjerenicu Sindikata EKN Lidiju Jagarinec i zamjenicu Renatu Tišljer. Povod...

Lifestyle

Prema podacima Turističke zajednice grada Zagreba, glavni grad Hrvatske u travnju je posjetilo 76.845 posjetitelja koji su ostvarili 127.585 noćenja. U odnosu na travanj...

Novosti

Darinko Kosor primio je predstavnike sindikata na razgovor o Kolektivnom ugovoru za predškolski odgoj, obrazovanje i kulturu.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.