Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Jesen zove na novu dozu energije i užitaka

U izazovnim vremenima, još je važnije pronaći trenutke koji će nas, makar nakratko, napuniti energijom i optimizmom, a ususret jeseni i pripremiti naš imunosni sustav na nove izazove.

U izazovnim vremenima, još je važnije pronaći trenutke koji će nas, makar nakratko, napuniti energijom i optimizmom, a ususret jeseni i pripremiti naš imunosni sustav na nove izazove. Iako je 2020. pokazala da „može i drukčije“, neki wellness trendovi upravo su u novim okolnostima postali još aktualniji.

Brzi refresh

Ne morate čekati godišnji odmor kako biste se odmorili i relaksirali; već vikend-bijeg od rutine znači puno za zdravlje. Dan za selfness, koji se u Termama Tuhelj održava svakog posljednjeg petka u mjesecu, prilika je da se konačno okrenete sebi, usporite tempo i postignete unutarnji mir. Što vas čini sretnima? Uživanje u prirodi, brojni beauty tretmani, opuštanje u termalnoj vodi, saunama ili bazenima, dobra domaća hrana, kreativnost…, Terme Tuhelj svakom će gostu režirati savršen odmor po njegovoj mjeri. Nikako ne propustite Spa Opuštanje, paket koji uključuje polupansion i ulazak u Svijet sauna po akcijskim cijenama i 50 posto popusta za drugu osobu.

Obiteljski retreat – svatko ima svoj „faktor“

Jeste li znali da čak 90 posto Skandinavaca (a oni su najsretniji ljudi na svijetu!) vode svoju djecu na wellness i u saune prije sedme godine. Ključna riječ je opuštanje, a u Termama Tuhelj – osim u vodenim atrakcijama – djeca se mogu opuštati i u tretmanima SPAeVITA centra.

Masaža čokoladom za djecu, mini manikura, dječja sportska masaža…, u kombinaciji s brojnim aktivnostima za roditelje, garancija je da ćete se, već kratkim bijegom od rutine, vratiti potpuno preporođeni. I, što nije zanemarivo u vrijeme digitalnih tehnologija, priuštit ćete djetetu toliko potreban tehnološki detoks. U cjelodnevnoj zabavi, kupanju i wellnessu za klince, neće im pasti napamet ekrani.

Zdravlje kao imperativ

Odavno je dokazano kako topli zrak u saunama snaži organizam, posebno blagotvorno djeluje kod dišnih i alergijskih problema. Optimalna kombinacija mirisnih aromatičnih kapljica i snaga ljekovitog bilja, neće djelovati samo na tijelo, već i na psihu. Četiri finske, suha kupelj, brojni aroma-programi, jedinstveni program vrtloženja zraka… – uživat ćete u ugodnoj toplini na početku jeseni kada su dani sve kraći, noći sve dulje, kiše sve češće, a boje Zagorja neodoljive…

Više informacija o ponudama Terma Tuhelj potražite na www.terme-tuhelj.hr.

Pročitajte još:

Lifestyle

Povratak u svakodnevicu nakon godišnjeg odmora tijekom kojeg obično promijenimo okruženje i svoj dnevni ritam, za mnoge može biti izvor stresa.

Lifestyle

Ideja je da se energija preusmjeri i vrati tijelu i tako olakšaju svakodnevne obaveze i smanji napetost.

Energetika

Znate li da neki kućni uređaji mogu voditi “tajni” život i nastave raditi čak i kada pritisnete dugme za isključivanje?

Lifestyle

Samo priznanje činjenice da vaš stres pokazuje da vam je stalo može promijeniti vaš odnos sa stresom.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.