Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Jeste li se već prijavili za ‘najbolji posao na svijetu’?

Traži se djelatnik za putovanje oko svijeta. Opis radnog mjesta sadrži putovanja, fotografiranje, pisanje članaka te dijeljenje sadržaja na društvenim mrežama. Svi troškovi su pokriveni, a plaća je 100.000 dolara.

Traži se djelatnik za putovanje oko svijeta. Opis radnog mjesta sadrži putovanja, fotografiranje, pisanje članaka te dijeljenje sadržaja na društvenim mrežama. Svi troškovi su pokriveni, a plaća je 100.000 dolara.

Turistički portal CNTraveler objavio je natječaj za, kako su ga nazvali, “posao iz snova”. Taj posao to doista jest, pogotovo ako volite putovati i avanturističkog ste duha.

Glavni zadatak tog sretnog zaposlenika bit će putovati. Sa putovanja predviđenog trajanja od 52 tjedna, tijekom kojeg se planira posjetiti od 30 do 50 destinacija iz cijelog svijeta, od Berlina do Moldiva s naglaskom na manje istraženim područjima, sretnik koji dobije posao imati će zadatak dijeliti slike, video uratke i članke preko društvenih mreža.

Putovanje će na svakoj destinaciji uključivati i volonterske akcije, bilo osmišljene od samog ‘putnika’, tvrtke Jauntaroo ili one akcije koje će zateći na licu mjesta.

Svi zainteresirani za ovaj ”posao iz snova” s plaćom oko 560.000 kuna, svoje video uratke o sebi, trajanja 60 sekundi, mogu učitati na stranicu tvrtke Jauntaroo. Rok prijave 15. rujan 2013.

Od svih prijavljenih biti će odabrano 50 polufinalista koji će morati napraviti i drugi video, a od njih u finale će biti odabrano pet osoba.

Ideja za ovakav natječaj potekla je od Queenslanda i njihova natječaja za ‘Najbolji posao na svijetu’, koji je održan 2009. godine.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Lifestyle

Poradite na koncentraciji jer samim time ćete bolje raditi i osjećat ćete se zadovoljniji zbog rezultata. Evo nekoliko savjeta za bolju koncentraciju!

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.