Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Josipović otvorio novi pogon tvrtke PIP u Pisarovini

Predsjednik Republike Ivo Josipović otvorio je danas u Pisarovini novi pogon tvrtke PIP za proizvodnju i preradu meda i pčelinjih proizvoda vrijedan 30 milijuna kuna te obišao Eko park “Kraš” u Bratini vrijedan 7,5 milijuna eura.

Predsjednik Republike Ivo Josipović otvorio je danas u Pisarovini novi pogon tvrtke PIP za proizvodnju i preradu meda i pčelinjih proizvoda vrijedan 30 milijuna kuna te obišao Eko park "Kraš" u Bratini vrijedan 7,5 milijuna eura.

Predsjednik Josipović tom je prigodom istaknuo kako je PIP tvrtka koja ne samo zapošljava i uredno plaća sve obveze nego i izvozi i investira te naglasio da takve znakove optimizma uvijek treba prepoznati i podržati.

U Eko parku “Kraš” je veliki turistički kompleks koji nastao na livadi i takve investicije trebaju Hrvatskoj. Pojedina hrvatska područja imaju ogroman potencijal koji još nije došao do izražaja, ocijenio je Predsjednik.

Utemeljitelj tvrtke PIP Ivan Bračić u prigodnoj riječi naglasio je da se s najmodernijim tehnologijama u proizvodnji čuva izvornost pčelinjih proizvoda i istaknuo da je ta tvrtka snažno interpolirana u hrvatskom pčelarstvu. “Sve za pčelarstvo – sve od pčela”, slogan je te tvrtke koja proizvodi prehrambene i farmaceutske proizvode od pčelinjih produkata.

PIP učvršćuje i svoje regionalni položaj, prisutan je u BH i Srbiji, kazao je Bračić dodavši kako očekuje da će državne institucije stvoriti uvjete poduzetnicima da budu uspješniji.

PIP zapošljava 43 djelatnika, a tvrtke kćeri imaju 70 radnika. Tvrtka ima oko 800 kooperanata i proizvodi 700 tona pčelinjih proizvoda godišnje među kojima su med propolis, matična mliječ, pelud i ekstrakti ljekovitog bilja.

Hina


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.