Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Josipović otvorio novi pogon tvrtke PIP u Pisarovini

Predsjednik Republike Ivo Josipović otvorio je danas u Pisarovini novi pogon tvrtke PIP za proizvodnju i preradu meda i pčelinjih proizvoda vrijedan 30 milijuna kuna te obišao Eko park “Kraš” u Bratini vrijedan 7,5 milijuna eura.

Predsjednik Republike Ivo Josipović otvorio je danas u Pisarovini novi pogon tvrtke PIP za proizvodnju i preradu meda i pčelinjih proizvoda vrijedan 30 milijuna kuna te obišao Eko park "Kraš" u Bratini vrijedan 7,5 milijuna eura.

Predsjednik Josipović tom je prigodom istaknuo kako je PIP tvrtka koja ne samo zapošljava i uredno plaća sve obveze nego i izvozi i investira te naglasio da takve znakove optimizma uvijek treba prepoznati i podržati.

U Eko parku “Kraš” je veliki turistički kompleks koji nastao na livadi i takve investicije trebaju Hrvatskoj. Pojedina hrvatska područja imaju ogroman potencijal koji još nije došao do izražaja, ocijenio je Predsjednik.

Utemeljitelj tvrtke PIP Ivan Bračić u prigodnoj riječi naglasio je da se s najmodernijim tehnologijama u proizvodnji čuva izvornost pčelinjih proizvoda i istaknuo da je ta tvrtka snažno interpolirana u hrvatskom pčelarstvu. “Sve za pčelarstvo – sve od pčela”, slogan je te tvrtke koja proizvodi prehrambene i farmaceutske proizvode od pčelinjih produkata.

PIP učvršćuje i svoje regionalni položaj, prisutan je u BH i Srbiji, kazao je Bračić dodavši kako očekuje da će državne institucije stvoriti uvjete poduzetnicima da budu uspješniji.

PIP zapošljava 43 djelatnika, a tvrtke kćeri imaju 70 radnika. Tvrtka ima oko 800 kooperanata i proizvodi 700 tona pčelinjih proizvoda godišnje među kojima su med propolis, matična mliječ, pelud i ekstrakti ljekovitog bilja.

Hina

Napisao

Pročitajte još:

Marketing i prodaja

Osim izvrsnim okusima, Dorina se okitila i važnom međunarodnom nagradom.

Industrija

IDC Adriatics je po drugi put dodijelio godišnje nagrade najboljim direktorima informatike u Hrvatskoj te proglasio najbolje IT projekte u javnom i privatnom sektoru...

Novosti

Od 1. siječnja 2014. godine svi porezni obveznici podnosit će isključivo elektroničkim putem e-porezna novi jedinstveni obrazac poreza, prireza i doprinosa JOPPD za sve...

Novosti

Trgovački lanci u vlasništvu kompanija iz EU ušli su u oštru kampanju za privlačenje kupaca jeftinijom uvoznom robom pa poznavatelji prilika očekuju pomor tvrtki...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.