Kako do većih brzina interneta?

S obzirom na to kako nam je svakim danom sve više uređaja u kućanstvu spojeno na internet, pojavljuje se potreba i za njegovim sve većim brzinama. Prateći te trendove, Optima Telekom svoju infrastrukturu kontinuirano unapređuje VDSL tehnologijom koja omogućava brzine interneta do 40/6 Mbps.

Popularni TO paketi koje Optima pruža na vlastitoj infrastrukturi sada su dostupni s još većim brzinama interneta te na još više lokacija u Hrvatskoj, a Optima širenje VDSL tehnologije planira i dalje. Uz velike brzine interneta, dodatna prednost za korisnike jesu i iznimno popularne cijene ovih superbrzih paketa.  Naime, razlika u cijeni između paketa sa standardnim brzinama interneta i onih sa superbrzim internetom dovoljno je mala da takav pristup cjenovno bude prihvatljiv svim korisnicima.

Prednosti superbrzog širokopojasnog pristupa internetu mnogobrojne su. Osim što omogućuje brži prijenos podataka i istovremeno, neometano surfanje sa svih uređaja u kućanstvu (stolnih i prijenosnih računala, tableta, pametnih mobilnih telefona, smart TV-ova, e-čitača i igraćih konzola) te neometano uživanje u bogatom TV sadržaju s besprijekornom kvalitetom slike, superbrzi širokopojasni pristup internetu poboljšava uravnoteženost između posla i života, a ujedno omogućuje i rad od kuće. Povećanje internet brzina moguće je na 20/1, 30/5 ili 40/6 Mbps, a posebna pogodnost za korisnike je da se Optimini popularni paketi, koji donose niz pogodnosti i dalje mogu koristiti bez ugovorne obveze.

Jedinstvene ponude za kraj godine sigurno će pokrenuti nove trendove i u 2016. godini te razveseliti, kako nove, tako i postojeće Optimine korisnike.

Dostupnost za najbolju ponudu Optima Telekoma provjerite pozivom na besplatni broj 0800 0088

Podijeli

Odgovori

Top