Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Kako odgojiti štene?

Ovaj tjedan darujemo vam knjigu “Kako odgojiti štene” autorice Caroline Davies, uz koju ćete naučiti kako odgojiti svog ljubimca. Knjigu su osvojili Emina Hlobik i Igor Franjković!

Ovaj tjedan darujemo vam knjigu "Kako odgojiti štene" autorice Caroline Davies, uz koju ćete naučiti kako odgojiti svog ljubimca. Knjigu su osvojili Emina Hlobik i Igor Franjković!

U kući imate novo, preslatko, trapavo štene. I voljeli biste da bude dobro odgojeno u kući i vani, ali skloni ste mu popuštati i ne znate kako ga odgojiti. Ovaj sjajni priručnik reći će vam koju vrstu psa nabaviti prema vašim sklonostima i osobinama; kako trenirati štene da ne skače na goste koji vam ulaze u kuću; da se ne penje po namještaju; kako ga hraniti i igrati se s njim; kako ga čuvati da mu se nešto ne dogodi, a da ima prostora za igru; što se može dogoditi pri druženju s drugim psima; kako razumjeti što vam pas govori i još mnoštvo drugih korisnih savjeta. Što je najvažnije, sve to možete postići bez udaraca i vike.

Kako sudjelujem u nagradnom natječaju?

Poklanjamo vam dvije knjige “Kako odgojiti štene” koje možete osvojiti ako točno odgovorite na pitanje: “Tko je autor knjige Kako odgojiti štene?”

Registrirajte se na portal Profitiraj.hr te nam na email: [email protected] pošaljite poruku naslova “štene, odgovor, ime i prezime, korisničko ime, adresu, grad i broj mobitela.

I, naravno lajkajte nas na našoj Facebook stranici! Podijelite post sa svojim prijateljima; to vas također približava nagradnoj knjizi!

Prijave primamo do srijede 28. ožujka 2012.

Pratite nas na Facebooku! Twitteru @Profitiraj i LinkedIn profilu Profitiraj.hr!

Zabavite se i učite uz Profitiraj.hr! Čitajte kvalitetne, stručne i zanimljive knjige!

Svaki tjedan dijelimo vam nove naslove!

Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Donosimo neke od super ideja kako biste se pobrinuli da najdraže osobe u Vašem životu, dožive istinsku čaroliju Božića.

Lifestyle

Anders Bouvin je čelnik švedske banke Handelsbanken, neobični menadžer koji, rođen u Africi, razvija poslovanje u kojem je vjernost prema korisniku i mogućnost da...

Izdvojeno

Iako je LinkedIn na mnogim, posebno zapadnim, tržištima najpopularnije mjesto za traženje novog posla, vodstvo želi da postane mnogo češće odredište svojim korisnicima.

Izdvojeno

Mato Bošnjak je kao i većina mladih visokoobrazovanih ljudi završio na šalteru Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Slao je zamolbe za posao, dodatno se educirao...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.