Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Kako pokrenuti i voditi biznis od kuće?

Besplatne edukativne konferencije u Varaždinu i Puli.

Besplatne edukativne konferencije u Varaždinu i Puli.

Edukativna konferencija „Kako pokrenuti i voditi biznis od kuće?“ koja je u Zagrebu okupila velik broj malih poduzetnika i onih koji će to tek postati, organizira se i u Varaždinu te Puli.  U dvorani Tehnološkog parka u Varaždinu (Zagrebačka 89) održat će se u četvrtak, 5. lipnja, a u dvorani Hrvatske gospodarske komore u Puli (Carranina 5) u ponedjeljak, 9. lipnja. Početak je u 10 sati, a ulaz slobodan.

Sudionicima konferencije predstavit će se najbolji načini organizacije kućnog ureda, osnove knjigovodstva te tajne uspješne prodaje. Korisni su to savjeti kako za one koji tek pokreću posao od kuće, tako i za one koji već imaju svoj kućni ured.

Mnogi poduzetnici u vlastiti biznis kreću iz svojeg doma jer im rad od kuće znači uštedu na troškovima najma ureda. Pritom su pred njima dva izazova – izgradnja profitabilnog biznisa i organizacija uspješnih poslovnih procesa. Prema nedavnom istraživanju koje je provela Women in Adria, najveći problemi pri radu od kuće su organizacija privatnog i poslovnog vremena te interakcija s ukućanima. Poduzetnike muče i dokumentacija te organizacija prostora.

Glavna su predavanja u sklopu konferencije:

  • Kristina Brkić (In & out organizing): Organizacija i upravljanje dokumentacijom i vremenom
  • Zorana Mavričić-Korošec (Makora): Financije kućnog ureda
  • Goran Blagus (Business klinika): Prodaja iz kućnog ureda

Ulaz na konferenciju je slobodan, ali za besplatne se ulaznice treba predbilježiti putem internetske stranice Women in Adria.

Partneri konferencije su VIP, Privredna banka Zagreb i PBZ Card.

Napisao

Preporučujemo

Lifestyle

Iako brojevi variraju od situacije do situacije neupitno je da je govor tijela u prenošenju poruke jako bitan.

Lifestyle

Grč koji u nama može prouzročiti strah od neuspjeha ili manjak motivacije može se ozbiljno odraziti na naše poslovne uspjehe, učiniti nas neefikasnim i...

Komentari

U suvremenoj psihologiji postoji velik broj istraživanja koja ukazuju na važnost pozitivnog mišljenja, ali ona uglavnom nisu poznata ljudima izvan struke.

Lifestyle

Osjećate konstantan umor, iscrpljenost bez obzira na količinu sna, bezvoljni ste i teže se nosite s radnim zadacima koje ste prije obavljali “kao od...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.