Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Kako pokrenuti i voditi biznis od kuće?

Besplatne edukativne konferencije u Varaždinu i Puli.

Besplatne edukativne konferencije u Varaždinu i Puli.

Edukativna konferencija „Kako pokrenuti i voditi biznis od kuće?“ koja je u Zagrebu okupila velik broj malih poduzetnika i onih koji će to tek postati, organizira se i u Varaždinu te Puli.  U dvorani Tehnološkog parka u Varaždinu (Zagrebačka 89) održat će se u četvrtak, 5. lipnja, a u dvorani Hrvatske gospodarske komore u Puli (Carranina 5) u ponedjeljak, 9. lipnja. Početak je u 10 sati, a ulaz slobodan.

Sudionicima konferencije predstavit će se najbolji načini organizacije kućnog ureda, osnove knjigovodstva te tajne uspješne prodaje. Korisni su to savjeti kako za one koji tek pokreću posao od kuće, tako i za one koji već imaju svoj kućni ured.

Mnogi poduzetnici u vlastiti biznis kreću iz svojeg doma jer im rad od kuće znači uštedu na troškovima najma ureda. Pritom su pred njima dva izazova – izgradnja profitabilnog biznisa i organizacija uspješnih poslovnih procesa. Prema nedavnom istraživanju koje je provela Women in Adria, najveći problemi pri radu od kuće su organizacija privatnog i poslovnog vremena te interakcija s ukućanima. Poduzetnike muče i dokumentacija te organizacija prostora.

Glavna su predavanja u sklopu konferencije:

  • Kristina Brkić (In & out organizing): Organizacija i upravljanje dokumentacijom i vremenom
  • Zorana Mavričić-Korošec (Makora): Financije kućnog ureda
  • Goran Blagus (Business klinika): Prodaja iz kućnog ureda

Ulaz na konferenciju je slobodan, ali za besplatne se ulaznice treba predbilježiti putem internetske stranice Women in Adria.

Partneri konferencije su VIP, Privredna banka Zagreb i PBZ Card.


Napisao

Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.