Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Kako pokrenuti vlastiti biznis

Kako pokrenuti vlastiti biznis je motivirajući priručnik koji će iskusne uputiti prema novim idejama i preispitivanju vlastitog napredovanja, a početnike usmjeriti na potragu za rješenjima i ostvarivanju sebe i svojih snova. Dobitnici knjige su Renata Šišak, Zdenko Bengez i Alen Kovačević.

Kako pokrenuti vlastiti biznis je motivirajući priručnik koji će iskusne uputiti prema novim idejama i preispitivanju vlastitog napredovanja, a početnike usmjeriti na potragu za rješenjima i ostvarivanju sebe i svojih snova. Dobitnici knjige su Renata Šišak, Zdenko Bengez i Alen Kovačević.

Priručnik Inge Lalić se obraća podjednako i ženama i muškarcima te ih potiče da svoje ideje pretvore u izvor zarade.

Kako pokrenuti vlastiti biznis je motivirajući priručnik koji će iskusne uputiti prema novim idejama i preispitivanju vlastitog napredovanja, a početnike usmjeriti na potragu za rješenjima i ostvarivanju sebe i svojih snova.

„Poduzetništvo znači puno više od promjene posla. Zahtijeva na neki način potpunu transformaciju i preobrazbu u vrijednostima, stavu i načinu razmišljanja, a mnogi ili ne znaju kako to učiniti, ili nisu spremni, jer to traži izlazak iz zone udobnosti i sigurnosti. Nažalost, strahovi i izgovori prevladaju i postaju jači od njihovih snova. I tako mnogi snovi ostanu neostvareni i nikad ne ugledaju svjetlo dana.” – Inga Lalić

Umjesto da odustanete kad dođu poteškoće, trebate skupiti hrabrosti da krenete dalje, da razmišljate bistre glave, učite, čitate pohađate razne treninge, edukacije, tražite savjete od drugih poduzetnika ili pomoć coacha, smišljate nove ideje i nove akcije. Želja za slobodom dat će vam hrabrosti da učinite sve što je potrebno kako biste pronašli rješenje i nove načine djelovanja, savjetuje Inga Lalić i zaključuje – odluka o tome želite li biti poduzetnik ili ne nalazi se u vašem srcu.

Kako sudjelujem u nagradnom natječaju?

Darujemo vam 3 knjige “Kako pokrenuti vlastiti biznis” koje možete osvojiti ako točno odgovorite na pitanje: “Kome se priručnik obraća, odnosno kome je namijenjen?

Registrirajte se na portal Profitiraj.hr te nam na email: [email protected] pošaljite poruku naslova “Biznis, odgovor, ime i prezime, korisničko ime, adresu, grad i broj mobitela.

I, naravno lajkajte nas na našoj Facebook stranici! Podijelite post sa svojim prijateljima, to vas također približava nagradi!

Prijave primamo do srijede 6.lipnja 2012.

Pratite nas na Facebooku! Twitteru @Profitiraj i LinkedIn profilu Profitiraj.hr!

Zabavite se i učite uz Profitiraj.hr! Sudjelujte na zanimljivim konferencijama! Čitajte kvalitetne, stručne i zanimljive knjige!

Svaki tjedan dijelimo vam nove nagrade!

Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

Ako ste u potrazi za poslom, ne morate tražiti dalje!

Ekonomija

Hrvatski inovatori napravili su u samo dvije godine digitalnu aplikaciju Master F&B, kojom su osvojili naklonost korisnika na obje strane, ugostitelje i posjetitelje kafića...

Ljudski resursi

U suradnji s portalom posao.hr, donosimo vam top 10 poslovnih ponuda ovog tjedna. Želimo vam sreću u potrazi!

Komentari

Volonteri iz udruge su ispričali svoja volonterska iskustva u sudjelovanju na aktivnostima udruge u sklopu projekta Ojačaj me da jačam druge koji završava 21.6.2023.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.