Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Nagradne igre

Kako se pripremiti za nadzor Porezne uprave?

Knjigu su osvojili Dunja Turkalj, Marina Paradžik, Ivana Zorić, Nikolina Mamlić, Mihaela Jazvec, Danijela Vukov, Jadranka Vuraić Vojnić, Andrea Čretni, Josipa Šola, Saša Petković. Knjigu možete preuzeti svaki radni dan od 9 do 17 sati u prostorijama Medijske Mreže u Gundulićevoj 45/1 u Zagrebu.

Knjigu su osvojili Dunja Turkalj, Marina Paradžik, Ivana Zorić, Nikolina Mamlić, Mihaela Jazvec, Danijela Vukov, Jadranka Vuraić Vojnić, Andrea Čretni, Josipa Šola, Saša Petković. Knjigu možete preuzeti svaki radni dan od 9 do 17 sati u prostorijama Medijske Mreže u Gundulićevoj 45/1 u Zagrebu.

Stručnjaci tvrde da prijave dolaze zbog osobnih razloga, nerijetko prijave dolaze od žena ili ljubavnica, pa do poslovnih razloga, od zaposlenih ili konkurenata ….  Porezni nadzori državnih vlasti svakodnevnica su u „životu“ poslovnog subjekta (društva) te njegovih vlasnika. Česte promjene zakona, kao i proračunska rupa, utječu na činjenicu da porezne vlasti nadzore obavljaju sve učestalije.

Spomenuti nadzori najčešće rezultiraju dodatnim poreznim obvezama i povezanim zateznim kamatama, što je pohvalna i korisna činjenica za društvo u cjelini, no svakako problem ako je upravo vaše društvo na udaru gore navedenih kazni. Što računovođa, voditelj računovodstva ili financijski direktor moram napraviti kako bi izbjegao da tvrtka ne bude jedno od onih kojima će Porezna uprava zaračunati dodatne porezne obveze?

Kako biste se zaista dobro pripremili Cinotti, revizija, savjetovanje i računovodstvo, pripremio je knjigu u kojoj vas kroz vrlo logična i jednostavna objašnjenja, praktične savjete i primjere iz prakse priprema na iznenadne dolaske Porezne uprave.

Kako sudjelujem u nagradnom natječaju?

Darujemo vam 10 knjiga “Kako se pripremiti za nadzor Porezne uprave?” koje možete osvojiti ako točno odgovorite na pitanje: “Koji su razlozi za dolazak Porezne uprave u nadzor”?

A, ostali koji naruče knjigu preko portala Profitiraj.hr dobit će popust na knjigu od 15%.

Knjiga u slobodnoj prodaji košta 190,00 HRK, što znači da uz Profitiraj istu možete nabaviti po diskontoj cijeni od 161,00 HRK.  Iznos treba uplatiti na račun kod Zagrebačke banke d.d., ŽR: 2360000-1101826665 s opisom plaćanja „Profitiraj“ kako bi ostvarili popust.

Registrirajte se na portal Profitiraj.hr te nam na email: [email protected] pošaljite poruku naslova “Nadzor Porezne uprave“, odgovor, ime i prezime, korisničko ime, adresu, grad i broj mobitela.

I, naravno lajkajte nas na našoj Facebook stranici! Podijelite post sa svojim prijateljima, to vas također približava nagradi!

Prijave primamo do četvrtka 27. prosinca 2012.

Pratite nas na Facebook stranici! Twitteru @Profitiraj i LinkedIn profilu Profitiraj.hr! Zabavite se i učite uz Profitiraj.hr! Sudjelujte na zanimljivim konferencijama! Čitajte kvalitetne, stručne i zanimljive knjige!

Svaki tjedan dijelimo nove nagrade!

Napisao

Pročitajte još:

Komunikacija

Gotovo dvije trećine građana (62%) smatra da svi zaposleni trebaju plaćati isti porez, bez obzira rade li od kuće ili ne u ovoj situaciji.

Novosti

Po podacima koje je iznio potpredsjednik Vlade i ministar financija Zdravko Marić, ukupni učinak dosadašnja četiri kruga porezne reforme (od 2017. do 2020. godine)...

Izdvojeno

Većina građana ne mora samostalno podnositi godišnju poreznu prijavu, no treba voditi računati o nekim novostima.

Komunikacija

Tako je ministar zdravstva Milan Kujundžić u isti je koš utrpao kockanje, alkohol, cigarete i mobilne telefone tražeći u njima spas od ponora u...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.