Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Kineski bjegunac pronađen u zatvoru … kao čuvar

Kinez optužen za obiteljsko nasilje za kojim pravosuđe traga već deset godina, pronađen je gdje radi kao zatvorski čuvar, pišu u četvrtak novine koje izlaze u Pekingu. Wang Zhijia (37) je nestao pošto je službeno optužen da je u svađi nanio supruzi teške tjelesne ozljede udarajući je komadom opeke…

Kinez optužen za obiteljsko nasilje za kojim pravosuđe traga već deset godina, pronađen je gdje radi kao zatvorski čuvar, pišu u četvrtak novine koje izlaze u Pekingu. Wang Zhijia (37) je nestao pošto je službeno optužen da je u svađi nanio supruzi teške tjelesne ozljede udarajući je komadom opeke...

Policija je ovog tjedna otkrila da se uspio zaposliti predstavljajući se za svog brata, u zatvoru u pokrajini Anhuiju, oko 260 km od svog doma u središtu Kine, dodaje list.

Wang je pronađen pošto je policija otkrila da se bjegunčevim identitetom koristi i njegov brat.

Wangova bivša žena koja se poslije preudala, još pati od glavobolje, amnezije i nagluhosti, dodaje list.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.