KLM Royal Dutch Airlines i Gulf Air: Nova suradnja je u zraku!

KLM Royal Dutch Airlines i Gulf Air, nacionalna aviokompanija Kraljevine Bahrein, potpisali su sporazum o zajedničkom korištenju ili codeshare partnership  što znači da svaka od kompanija za neke od svojih letova stavlja kod druge kompanije (“zrakoplovnu oznaku leta”), počevši od 27. listopada 2019.

Obje kompanije prodaju mjesta za iste letove na dogovorena odredišta. Ovu najavu slijedi potpisivane Memoranduma o razumijevanju (MOU) između dviju zrakoplovnih kompanija što će dodatno ojačati snažne veze između Kraljevine Bahrein i Nizozemske.

Gulf Air će svoj ‘GF’ kod postavljati na letove KLM-a iz Bahreina u Amsterdam i na letove iz Amsterdama u Frankfurt. S druge strane, u sporazumu će se definirati kako će KLM postaviti svoj ´KL´ kod Gulf Air letova iz Bahreina za Sialkot, Karachi, Lahore i Peshawar. Ovaj način omogućava objema tvrtkama da lete na odredišta na koja do sada nisu letile.

Zadovoljstvo nam je započeti novu suradnju s Gulf Airom i ojačati našu mrežu na Bliskom Istoku, koja je snažno tržište. U Gulf Airu pronašli smo vrlo pouzdanog partnera, s kojim ćemo putnicima ponuditi više opcija transfera i odredišta na indijskom potkontinentu. – Bruce Dönszelmann, potpredsjednik saveza KLM

KLM je vodeća zrakoplovna tvrtka s globalnim utjecajem i snažnom prisutnošću u Europi. Sretni smo što smo potpisali s KLM-om i proširili našu mrežu izravnom uslugom između Kraljevine Bahrein i Nizozemske. Sada će našim kupcima biti lakše letjeti izravno u Amsterdam. Zahvaljujući našoj snažnoj mreži na indijskom potkontinentu, KLM sada može ponuditi više odredišta svojim putnicima kroz naše letove jednim zaustavljanjem u našem brzom i učinkovitom čvorištu, Međunarodnoj zračnoj luci Bahrein. – Krešimir Kučko, direktor tvrtke Gulf Air

Podijeli

Odgovori

Top