Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Prvi europski prijevoznik s Boeing 787-10 u svojoj floti!

KLM Royal Dutch Airlines je 29.6.2019. obilježio 100. dan prije 100. rođendana koji će obilježiti 7. listopada ove godine svečanim događajem na Amsterdamskoj zračnoj luci Schiphol.

KLM Royal Dutch Airlines je 29.6.2019. obilježio 100. dan prije 100. rođendana koji će obilježiti 7. listopada ove godine svečanim događajem na Amsterdamskoj zračnoj luci Schiphol. Na taj dan, točno prije 100 godina poletio je prvi KLM-ov zrakoplov. Danas svojim konkurentima nudi besplatan program kompenzacije ugljičnog dioksida CO2ZERO i besplatno korištenje marke KLM.

KLM je prvi svjetski avioprijevoznik koji leti pod istim imenom, a tijekom 100 godina mnogo toga se promijenilo. Uočavanjem prilika, prihvaćanjem novih tehnologija i novih izazova te povezivanjem s partnerima, danas je KLM kompanija koja se ozbiljno bavi razvojem održivog zrakoplovstva.

U otvorenom pismu, KLM je pozvao sve zainteresirane strane u industriji da se udruže u potrazi za održivom budućnosti, pod nazivom “Fly Responsibly”( „Letite odgovorno“).

Za postizanje ambicioznih ciljeva održivosti važan element je program obnavljanja zrakoplovne flote. Upravo iz tog razloga 100-ti dan prije 100-tog rođendana obilježen je dolaskom prvog KLM -ovog Dreamlinera 787-10. Iako u pogonu već ima 13 Dreamlinera B787-9, dodavanje Boeing 787-10 Dreamlinera je nastavak modernizacije koja će ići na ukupno 28 Dreamlinera.

Predsjednik i glavni izvršni direktor KLM-a Pieter Elbers rekao je: “Tijekom proteklih stotinu godina, KLM-ov poduzetnički duh i potraga za inovacijama odigrali su pionirsku ulogu u zrakoplovnoj industriji. Naša stogodišnjica je prilika da ponovno istaknemo našu želju da postanemo najkontroverzniji, najinovativniji i najučinkovitiji europski zrakoplovni prijevoznik s čvrstom odlukom da se pozabavimo izazovima koji predstoje. Počevši od danas, posegnut ćemo i podijeliti naše najbolje prakse i alate, sve što smo naučili o održivosti, sa svim našim konkurentima. Cijenimo konkurenciju, ali ne i kada je riječ o održivom razvoju zrakoplovstva. Počevši od danas, svim zrakoplovnim tvrtkama nudimo besplatan program kompenzacije ugljičnog dioksida CO2ZERO i besplatno korištenje marke KLM. Zauzvrat, pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže i podijele svoje najbolje prakse u korist održivije budućnosti.”

Nizozemska ministrica Cora van Nieuwenhuizen za upravljanje infrastrukturom i vodama komentirala je: “Uspjeh KLM-a je uspjeh Nizozemske. Sa širokom mrežom i velikim brojem odredišta, KLM Royal Dutch Airlines je od velike važnosti za našu pristupačnost, poslovnu klimu, mogućnosti zapošljavanja i položaj Zračne luke Schiphol. ”

Preporučujemo

Novosti

Svjetsko tržište aplikacija za mobilne uređaje iz godine u godinu rapidno raste. Do 2014. godine predviđa se kako će dosegnuti nevjerojatnih 58 milijardi dolara.

Izdvojeno

Kratice su u poslovnom svijetu postale dio svakodnevne komunikacije, a engleske skraćenice gotovo su u potpunosti zamijenile nekadašenje nazive kojima smo se koristili prije...

Financije

Većini ljudi primamljiva je pomisao da iz svog naslonjača mogu pratiti tržište, ulagati i, naravno, zarađivati.

Izdvojeno

Malo čiji sandučić elektronske pošte ne krije barem jednu odbijenicu poslanu nakon testiranja ili razgovora za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.