Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Koliko trošite na pozive prema inozemstvu?

Posljednja istraživanja pokazuju da su među poslovnim korisnicima najzastupljeniji pozivi prema članicama EU te pozivi i surfanje dok se nalaze u roamingu EU.

Poslovanje danas ne poznaje granice, a kako bi se osigurao neometan protok informacija potreban svakom poslovnom korisniku, Tele2 donosi rješenje koje adekvatno podržava poslovanje svakog poslovnog korisnika.

Posljednja istraživanja pokazuju da su među poslovnim korisnicima najzastupljeniji pozivi prema članicama EU te pozivi i surfanje dok se nalaze u roamingu EU. Komunikacija prema ostalim zemljama regije je manje zastupljena, dok korisnici najmanje posluju s ostalim zemljama svijeta. Tako se 36,8% svih poziva prema inozemstvu odnosi na pozive koji su iz Hrvatske upućeni prema članicama EU, 39,4% poziva u roamingu se ostvaruju unutar EU, a 37% prometa odlazi na potrošnju interneta unutar EU.

Prateći trendove te vodeći računa o potrebama svojih korisnika, kojima je zbog poslovanja potrebna neograničena sloboda komunikacije, Tele2 u tarifi BIZNIS RASPALI i promotivnoj ponudi RASPALI INOZEMNO uz BEZBROJ GB osigurao je svojim korisnicima neograničene minute, SMS poruke i surfanje unutar Hrvatske. Za komunikaciju s drugim državama članicama EU dostupni su 100 minuta za pozive iz Hrvatske prema EU, neograničeni pozivi i poruke unutar EU roaminga te čak 10 GB za surfanje u EU roamingu. I sve to za 189,00 kuna mjesečno.

Uz to, Samsung J7 2017 s 13 MP kamerom i 3 GB RAM memorije za 55 kuna mjesečno i 1 kunu odmah, te Huawei P9 lite 2017 s 12 MP kamerom i 3 GB RAM memorije za 35 kuna mjesečno i 1 kunu odmah, osigurat će korisnicima uživanje u neograničenoj slobodi komunikacije bilo gdje i bilo kada.

Tele2 prvi u Hrvatskoj omogućio je neograničenu slobodu surfanja, a poslovnim korisnicima osigurao da raspale svoj posao i van granica Hrvatske.

Pročitajte još:

EU fondovi

EU treba proračun prilagođen ciljevima i u kojem se svaki euro troši u korist građana.

Ljudski resursi

Pisanje životopisa i molbe je zahtjevno, a poseban trud i povećan oprez potrebno je uložiti kada te dokumente prevodimo na strani jezik. Koliko se...

EU fondovi

Hrvatska je tijekom 2015. godine u proračun Europske unije uplatila nešto više od 3 milijarde kuna, dok su istodobno Hrvatskoj iz EU proračuna doznačena sredstva...

EU fondovi

Tradicionalno proizvedena, autentična, ručno brana, okupana suncem, pogodnim vjetrom i omeđena najvrijednijom prirodom – nacionalnim parkovima, Ninska je sol poklon za tijelo i dušu...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.