Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

EU fondovi

Solane Nin predstavljaju projekt “Cvijet soli”

Tradicionalno proizvedena, autentična, ručno brana, okupana suncem, pogodnim vjetrom i omeđena najvrijednijom prirodom – nacionalnim parkovima, Ninska je sol poklon za tijelo i dušu te jedina sol na Jadranu s ekološkim certifikatom. Povodom dobivanja ekološkog certifikata i predstojećih blagdana Solana Nin sve svoje posjetitelje daruje prigodnim ekološki usmjerenim radionicama.

Radionice se održavaju od 17. do 19. prosinca 2015. godine u Zagrebu u muzej-trgovini Solane Nin na adresi Radićeva 12, a program započinje 17. prosinca 2015. godine u 16 sati s kratkim predstavljanjem projekta Cvijet soli i poslovanje – ekološka proizvodnja konzumnih i terapeutskih soli kojeg je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj te Ministarstvo poduzetništva i obrta u iznosu  od oko 1,2 milijuna kuna.

Upravo je ovaj projekt donio ninskim solima prepoznatljiv BIO znak kao dodatnu potvrdu da Solana Nin već generacijama proizvodi sol tradicionalnim metodama koje su u skladu s prirodom, ali i pozitivno utječu na zdravlje potrošača. Ovime Solana Nin postaje jedina solana na Jadranu s eko certifikatom, te omogućuje da blagdanski ručak obogatite prvom hrvatskom eko soli.

Ninskicvijetsoli

Cukrići i so

Prvu radionicu za mališane, Cukrići i so, vodit će Snježana Krpes, autorica dječje ilustrirane kuharice Za prste polizati. Snježana je svoju ljubav prema kuhanju i pripremi hrane na prirodan način povezala s dugogodišnjim radom s djecom u Savezu društava Naša djeca Hrvatske te često održava edukativno-kulinarske radionice primjerene najmlađima. Radionice Cukrići i so održavat će se u četvrtak i petak (17. i 18. 12.) od 16:30 do 17:15h, te u subotu (19.12.) od 10:30 do 11:15h.

U daljnjem programu za pitanja antistresa i detoksikacije biti će zadužena Nada Rocco, poznata hrvatska glumica, ali i pobornica zdrave prehrane. U ovoj kulinarskoj radionici, Nada će otkriti čari zdrave prehrane koje je iskusila na vlastitoj koži. Vrijeme održavanja:  četvrtak i petak (17. i 18. 12.) od 17:30 do 18:15h, te u subotu (19.12.) od 11:30 do 12:15h.

Kako se eko soli koriste u aromaterapiji sudionici će saznati na tematskoj radionici koju vodi Sandra Tomljenović, obiteljski aromaterapeut. Kako spraviti prigodne kozmetičke pripravke sudionici mogu naučiti u četvrtak i petak (17. i 18. 12.) od 18:30 do 19:15h, te u subotu (19.12.) od 12:30 do 13:15h.


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Lifestyle

Što su o inspiraciji rekli pisci, pjesnici, skadatelji...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.