Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Konferencija Employer branding

Kakav je zaista vaš employer branding, kako ga izgraditi, od kojih komponenti se sastoji, kako je povezan s drugim procesima unutar HR-a?

Zbog kroničnog nedostatka zaposlenih, sve su tvrtke, bez obzira na veličinu, pod velikim pritiskom da unaprijede svoju organizacijsku kulturu, načine vođenja i komunikacije te privlačenja i zadržavanja zaposlenih.

Kako se u priču privlačenja i zadržavanja zaposlenika uklapa employer branding, employee value proposition, iskustvo zaposlenika i sve one marketinške taktike koje su donedavno korištene samo za privlačenje kupaca?

S obzirom na to da su tvrtke i zaposlenici zamijenili mjesta i da tvrtke prodaju sve ono što nude osim svojim kupcima i svojim budućim i trenutnim zaposlenima, marketinške su strategije više nego korisne i u upravljanju ljudskim resursima.

Međutim, jednako kao i u marketingu, vaša ponuda mora odgovarati onome što reklamirate, jer ako ono što potencijalni „kupci“ vide u izlogu, ne odgovara onome što je u dućanu, sve strategije padaju u vodu.

Mapa znanja organizira konferenciju Employer branding, 20.9.2019. u hotelu Sheraton u Zagrebu. Na konferenciji će predavati Maja Crnjak, Daniel Ackermann i Petra Murgić, Sanja Petek Mujačić, Blanka Lasić, Maja Marković Mileusnić, Đurđica Preočanin Korica, Jasminka Puškarić, Martina Roša.

Kakav je zaista vaš employer branding, kako ga izgraditi, od kojih komponenti se sastoji, kako je povezan s drugim procesima unutar HR-a? Sve to i još više, saznajte na Employer branding konferenciji na kojoj ćete, zbog njenog specifičnog formata, i vi imati priliku su-kreirati sadržaj i aktivno sudjelovati.

Više informacija o seminaru i prijavama možete pronaći na web stranici Mape znanja.

Pročitajte još:

Ljudski resursi

Pripremite se na dolazak nove generacije zaposlenika, veći broj stranih radnika i snažniju konkurenciju.

Edukacija

Ključan faktor u tome je prilagodba komunikacije različitim tipovima klijenta kako bi postigli maksimalan učinak i pri tome izbjegli konflikt.

Edukacija

Mapa znanja organizira seminar na temu „Digitalni marketing u turizmu“ 27.3.2019. u hotelu Sheraton, Zagreb. Predavači su Miroslav Varga i Ilija Brajković.

Edukacija

Današnje vrijeme od svih koji se bave turizmom zahtijeva konkurentnost, od malih do velikih, od ugostiteljstva do hotelijerstva.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.