Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Konferencija Lideri za lidere – BUSINESS TRENDS, INNOVATION & GROWTH

pixabay.com
Konferencija Lideri za lidere drugu godinu zaredom u organizaciji Mirakula i Motivacijskog govornika okuplja više od 20 lidera – vodećih regionalnih managera, poduzetnika iz ICT-a, marketinga, financija, proizvodnje, edukacije i poslovnog savjetovanja. Vidimo se 08.05.2015., Hotel, Westin, Zagreb,09:00

U tradicionalno inspirativnom, pozitivnom ozračju ispunjenom izazovima i mogućnostima, a uz zanemarivanje standardnih poslovnih floskula ‘trebamo’, fokus konferencije je na proaktivnosti i konkretnim primjerima ‘napravili smo’, ‘griješili smo’, iz pogrešaka učimo i želimo to podijeliti s drugima, kako bi se povećao broj uspješnih kompanija u Hrvatskoj. Konferencija Lideri za lidere će se i ove godine održati u Hotelu Westin, u Zagrebu 8. svibnja 2015., s temom BUSINESS TRENDS, INNOVATION & GROWTH, a započet će kratkim pojedinačnim obraćanjem prošlogodišnjih panelista, ‘Lidera ambasadora’ auditoriju.

Više od dvadeset lidera će u četiri strateška panel razgovora konkretnim primjerima i poslovnim situacijama pokazati koji su trendovi u poslovanju, marketing managementu te kako financirati projekte s ciljem osvajanja novih tržišta. Novi tehnološki trendovi mogu doslovce izbrisati tvrtke koje ih nisu prepoznale na vrijeme i prilagodile se, ali im i pružiti neslućene mogućnosti razvoja, ukoliko ih kvalitetno implementiraju u svoje poslovanje.Na konferenciji se očekuje preko 250 sudionika iz Hrvatske i regije, većinom poduzetnika i managera iz najuspješnijih regionalnih tvrtki. Konferencija je suma poslovnog i životnog iskustva lidera iz regije, koncentriranih u 4 strateška panela, a drugi blok panela započinje zanimljivim predavanjem Guerrilla Leadership: Leading from the middle rather than the front, koje će održati dr. Ernie Stark – RIT Croatia.TECHNOLOGY & INNOVATION
Panelisti: Tomislav Bilić, Ante Mandić, Krešo Perica, Damir Sabol, Ivan Vidaković

MARKETING MANAGEMENT – DIGITAL BUSINESS & TECHNOLOGY TRENDS
Panelisti: Mario Fraculj, dr.sc. Jadranka Ivanković, Marina Pulišić, Nikola Vrdoljak, Nikola Žinić
Guerrilla Leadership: Leading from the middle rather than the front, RIT-Croatia, dr. Ernie Stark
PROJECT MANAGEMENT & FINANCING
Panelisti: Kristijan Buk, Denis Čupić, prof.dr.sc. Pero Lučin, dr.sc. Vladimir Preveden, Marko Remenar
BUSINESS GROWTH & EMERGING MARKETS
Panelisti: Tomislav Debeljak, Mladen Fogec, Lana Popović, dr. Thomas Sichla, Zoran Uranjek
Cilj konferencije je poticati sagledavanje šire slike potencijalnih mogućnosti koje su pred nama, kako bi se promjenom perspektive mogla steći bolja slika funkcioniranja biznisa.
Na konferenciji ćete saznati:
  • kako usmjeriti svoja ulaganja u marketing i iskoristiti najnovije marketinške trendove
  • na koji način i iz kojih izvora financirati krupne investicije i upravljati složenim projektima
  • koji su najefikasniji kanali izlaska na strana tržišta i kako postati globalna tvrtka, te koja najnovija ICT rješenja možete implementirati u svojim tvrtkama
  • u kojem se smjeru razvija poslovanje u novom digitalnom dobu i kako iskoristiti prednosti razvoja tehnologije u inoviranju poslovnih procesa.

‘Lideri ambasadori’ konferencije će u uvodnom dijelu, svjesni osobnog i organizacijskog gubitka nekorištenja čovjekove strasti, talenta i inteligencije na radnom mjestu, prenijeti poticajne riječi i ‘Ti to možeš!’ osjećaj svim sudionicima konferencije kako bi svatko pojedinačno pronašao sebe, svoj glas i nastavio upravljati sam sobom i svojim timom. To je ujedno i ovogodišnji konferencijski slogan: Take responsibility!

Pokrovitelji konferencije su Qatar Airways, Vocor media i Virtus dizajn, a edukacijski pokrovitelj je RIT Croatia.

Konferenciju također podržavaju institucionalni partneri Hrvatska udruga poslodavaca, MBA Croatia, Njemačko-hrvatska industrijska i trgovinska komora i Udruga talijanskih poduzetnika u Hrvatskoj te ‘Lideri ambasadori’ Comprom plus, Kamgrad, Krauthaker, Sirana Gligora i Tvornica cementa Kakanj.

Medijski pokrovitelji su BIZdirekt, tportal, JaTrgovac, Business magazine, EduCentar, Outdoor akzent, Narodni radio, Antena Zagreb, SEEbiz.eu, banka.hr, Advertiser Serbia, Poslovne novine, Zagreb Plakat, Moj posao, Poslovni turizam i SEEbiz.net.

‘Lideri ambasadori’ konferencije su i ove godine stali uz konferenciju Lideri za lidere, između ostalih, to su: Ivana Medo Bogdanović, dr.sc. Miroslav Dragičević, prof.dr.sc. Ivan Đikić, Boris Galić, Ivan Gligora, Dubravko Hoić, Damir Hoyka, Donald Hudspeth, Dragutin Kamenski, Ivana Kolar, Gordan Kožulj, Vlado Krauthaker, Zdenko Leko, Branimir Muidža, Dimitrije Popović, Ivo Usmiani.

Više informacija o konferenciji, s detaljnom agendom i opisom, možete pronaći na službenim web stranicama: Konferencija Lideri za lidere.


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Osobne financije

Bilo da si zarađenim novcem želite priuštiti dugo priželjkivani automobil ili ga pak planirate uložiti u kupovinu nekretnine ili dionica, važno je steći naviku...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Lifestyle

Koncentracija je, najjednostavnije rečeno, sposobnost osobe da usredotoči misli u jednom smjeru na duže vrijeme, bez da je ometaju ostali signali iz okoline. Nemogućnost...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.