Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Konstruktoru posao u Omanu od 335 milijuna dolara

Hrvatska tvrtka dobila je posao na izgradnji 46 kilometara autoceste s pripadajućim objektima u partnerstvu s kompanijom Simplex Infrastructure L.L.C. iz Indije

Hrvatska tvrtka dobila je posao na izgradnji 46 kilometara autoceste s pripadajućim objektima u partnerstvu s kompanijom Simplex Infrastructure L.L.C. iz Indije

Konstruktor je u partnerstvu s kompanijom Simplex Infrastructure L.L.C. iz Indije dobio 335 milijuna dolara vrijedan posao u Omanu na izgradnji 46 kilometara autoceste s pripadajućim objektima.

Ministarstvo prometa i veza Sultanat Omana, naručitelj velikoga posla, kao najpovoljniju izabralo je njihovu zajedničku ponudu, a dobra vijest već je doputovala u Split te je poznata i bankarima koji su, neslužbeno, spremni, zatreba li, posao pratiti garancijama. Dobivanje posla u vrijednosti poput nekadašnjega projekta Pelješki most u Konstruktoru smatraju osobitim razlogom za slavlje. U paketu sa izglasanom predstečajnom nagodbom u svibnju im je stigla i obavijest da će raditi projekt trgodišnje izgradnje treće faze autoceste Batinah Expressway u Omanu.

U tom poslu hrvatska i indijska tvrtka surađuju kroz joint-venture projekt. Splitska tvrtka drži 48 posto udjela, a indijska 52 posto.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Lifestyle

Poradite na koncentraciji jer samim time ćete bolje raditi i osjećat ćete se zadovoljniji zbog rezultata. Evo nekoliko savjeta za bolju koncentraciju!

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.