Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Kosor: Europski uhidbeni nalog na kraju dnevnog reda Sabora! [VIDEO]

”Puna tri mjeseca ta je tema u fokusu javnosti, a na saborskom dnevnom redu, koji za sada broji 75 točaka, naš je prijedlog na 70. mjestu”, rekla je Kosor.

''Puna tri mjeseca ta je tema u fokusu javnosti, a na saborskom dnevnom redu, koji za sada broji 75 točaka, naš je prijedlog na 70. mjestu'', rekla je Kosor.

Nezavisna zastupnica Jadranka Kosor upozorila je kako je posve nelogično da se izmjene zakona o europskom uhidbenom nalogu, koji je predložio njezin Klub, nalaze na samom začelju dnevnog reda Hrvatskog sabora.

”Puna tri mjeseca ta je tema u fokusu javnosti, a na saborskom dnevnom redu, koji za sada broji 75 točaka, naš je prijedlog na 70. mjestu” rekla je Kosor na konferenciji za novinare u Saboru. Zatražila je da se, kad Vlada pošalje svoje izmjene tog zakona u proceduru, obavi objedinjena rasprava o oba prijedloga.

Kosor je ponovila je kako će tražiti preraspodjelu članstva u odborima, rekavši da ima zastupnika koji sjede u sedam odbora, a ima i onih koji nisu ni u jednom. Ističe kako ona ima i iskustva i volje za rad u nekom odboru, a trenutno ne sjedi u nijednom.

[infopunkt 7166 1]

Kosor je izjave Vivianne Reding komentirala: ”To je jako loša poruka!”

[infopunkt 7166 2]


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.