Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Maras: Stabilnost SDP-a nije narušena! [VIDEO]

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras izjavio je danas kako smjena Slavka Linića sa mjesta ministra financija neće narušiti stabilnost SDP niti vladajuće koalicije.

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras izjavio je danas kako smjena Slavka Linića sa mjesta ministra financija neće narušiti stabilnost SDP niti vladajuće koalicije.

Na novinarski upit može li odlazak Linića narušiti stabilnost SDP-a Maras je kazao kako je uvjeren da ne može.

Apelirao je također na sve članove SDP-a, bez obzira koju dužnost obavljali, da ne šalju poruke preko medija za stranku nego da se bave onim poslom za koji su im građani dali povjerenje.

[infopunkt 8145 5]

“A to je da ovu zemlju izvučemo iz situacije u kojoj je, i u kojoj je bila kada smo preuzeli vlast, i da ne dozvolimo da se ljudi poput Tomislava Karamarka vrate na vlast. Sve razgovore koje imamo obavit ćemo u stranci i nema nikakvog razloga da se šalju poruke medijski i na taj način skreće pozornost s onoga što je bitno, a to je da stvorimo bolju Hrvatsku i da se Karamarko i njegovo društvo ne vrate na vlast”, rekao je Maras odgovarajući na pitanja novinara nakon završne svečanosti u povodu prezentiranja rezultata pilot projekta prijenosa znanja i najboljih praksi Programa usluga poslovnog savjetovanja.

[infopunkt 8145 6]

Na pitanje da li je “sretan zbog smjene Linića i je li razočaran što nije predložen za novog ministra financija” Maras je kazao kako je on član Vlade, ima svoj posao za koji je dobio mandat, radi ga i radit će ga do kraja mandata ove Vlade.

“Nikad nije ni bilo razgovora niti bi ja prihvatio to mjesto u ovom trenutku. Imam svoj posao s kojim sam zadovoljan, rezultati se vide i uvjeren sam da će biti još bolji”, rekao je.

Što se tiče smjene Slavka Linića kazao je kako je pravo predsjednika Vlade da izabire i daje povjerenje svojim suradnicima.

[infopunkt 8145 7]

“Meni nikad nije drago kad netko izađe ili ode iz Vlade, bez obzira bio on, kao primjerice Zlatko Komadina iz Opatije, Slavko Linić iz Rijeke ili Mirela Holy iz Zagreba”, kazao je Maras.

Rekao ja i kako je koalicija apsolutno stabilna i nastavit će kvalitetno raditi posao kao i do sada.

Na pitanje je li premijer Zoran Milanović s njim razgovarao prije nego je smijenio Linića, Maras je kazao kako razgovore koje vodi u četiri oka sa kolegama iz Vlade nema smisla prepričavati medijima.

[infopunkt 8145 8]

Maras je naveo i kako je prijedlog izmjena zakona o HGK uputio na mišljenje užem kabinetu Vlade. Želim se baviti poslom koji sam započeo i želim ga završiti, a jedna od tih stvari je dobrovoljno članstvo u HGK, kazao je.

[infopunkt 8145 9]

Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

Za još veći izbor poslova posjetite portal posao.hr. Sretno u pronalaženju posla!

Lifestyle

Dobre stvari se događaju onima koji su spremni čekati. Međutim, ponekad su proaktivnost i uzimanje stvari u naše ruke pravi izbor.

Poduzeća

Od Infobipovog puta od startupa do jednoroga, do gradnje globalnog startupa i najveće coworking zajednice u regiji – Amir Babović, suosnivač Wespa Spaces i...

Marketing i prodaja

Kako uvjeriti ljude da ste najbolji za ono što im je potrebno i kako uspješno reklamirati svoj posao?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.