Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Izdvojeno

Lesar: Banke u Hrvatskoj ne snose nikakav rizik! [VIDEO]

Laburisti prosvjeduju protiv valutne klauzule i privatizacije HPB-a i CO-a!

Laburisti prosvjeduju protiv valutne klauzule i privatizacije HPB-a i CO-a!

Hrvatski laburisti su se danas očitovali oko dvije teme, važne za građane Hrvatske.  Za početak je saborska zastupnica Laburista, Nansi Tireli istaknula kako je Ministarstvo financija raspisalo natječaj za rasprodaju Croatia Osiguranja i Hrvatske poštanske banke te da na taj način ilegalno rasprodaju imovinu hrvatskih građana.

Dodala je pritom kako te domaće firme nisu u gubitku, već dapače – nemaju problema s poslovanjem.  Predsjednik stranke Dragutin Lesar se pak osvrnuo na lihvarenje banaka te na pitanje valutne klauzule. Ističe kako ustavni sud nije reagirao na tu pritužbu od strane građana te da on namjerava raditi pritisak na institucije.

Traži ukidanje valutne klauzule jer banke se na razne načine mogu štititi, a uz valutnu klauzulu naime nemaju nikakvog rizika. Ističe kako 220 000 građana imaju blokirane račune, a 40% njih je vezano uz švicarski Franak.  Dodaje i kako novi Guverner HNB-a mora ograničiti moć banaka te predlaže da se i monetarni stručnjaci uključe u ovu raspravu.

[infopunkt 4917 2]

[infopunkt 4917 3]

[infopunkt 4917 4]

[infopunkt 4917 5]

[infopunkt 4917 6]


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.