Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Linić zadovoljan poreznim nadzorom u trgovačkim centrima [VIDEO]

Iako je inspekcija Porezne uprave još početkom mjeseca ušla u trgovačke centre, tada u 51 obavljenom nadzoru nisu pronađene nepravilnosti.

Iako je inspekcija Porezne uprave još početkom mjeseca ušla u trgovačke centre, tada u 51 obavljenom nadzoru nisu pronađene nepravilnosti.

”Porezni nadzor u velikim trgovačkim centrima teče savršeno. Bitno je da inspekcija radi svoj posao i da se zapisnici privode kraju”, rekao je ministar financija Slavko Linić uoči sjednice Vlade.

Bio je to odgovor na pitanje kako napreduje inspekcijski nadzor u velikim trgovačkim centrima. Iako je inspekcija Porezne uprave još početkom mjeseca ušla u trgovačke centre, tada u 51 obavljenom nadzoru nisu pronađene nepravilnosti.

[infopunkt 7091 1]


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.