Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Linić zadovoljan poreznim nadzorom u trgovačkim centrima [VIDEO]

Iako je inspekcija Porezne uprave još početkom mjeseca ušla u trgovačke centre, tada u 51 obavljenom nadzoru nisu pronađene nepravilnosti.

Iako je inspekcija Porezne uprave još početkom mjeseca ušla u trgovačke centre, tada u 51 obavljenom nadzoru nisu pronađene nepravilnosti.

”Porezni nadzor u velikim trgovačkim centrima teče savršeno. Bitno je da inspekcija radi svoj posao i da se zapisnici privode kraju”, rekao je ministar financija Slavko Linić uoči sjednice Vlade.

Bio je to odgovor na pitanje kako napreduje inspekcijski nadzor u velikim trgovačkim centrima. Iako je inspekcija Porezne uprave još početkom mjeseca ušla u trgovačke centre, tada u 51 obavljenom nadzoru nisu pronađene nepravilnosti.

[infopunkt 7091 1]


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.