Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Lošinjski Boutique Hotel Alhambra novi član Virtuosa

Prestižni 5* Boutique Hotel Alhambra novi je član američke mreže vodećih turističkih subjekata Virtuoso.

Prestižni 5* Boutique Hotel Alhambra novi je član američke mreže vodećih turističkih subjekata Virtuoso. S više od 15 tisuća savjetnika širom svijeta te portfeljem od gotovo 1.700 partnera Virtuoso predstavlja najbolju ponudu za putovanja – od vrhunskih hotela, krstarenja do turoperatora. Ovim vrijednim priznanjem koje je dodijeljeno 5* hotelu iz portfelja Lošinj Hotels&Villas Grupe Jadranka, Boutique Hotel Alhambra postao je jedan od svega tri hrvatska člana američke mreže Virtuoso.

Boutique Hotel Alhambra ujedno je ponosni član grupacije Small Luxury Hotels of the World koja okuplja svega 520 malih luksuznih hotela koji vrhunskom ponudom mogu udovoljiti najzahtjevnijim gostima. Uz to, Boutique Hotel Alhambra dobitnik je ovogodišnjeg TripAdvisorova certifikata izvrsnosti, zahvaljujući iznimno kvalitetnoj ponudi i usluzi te visokim ocjenama i recenzijama gostiju.

Podsjetimo, Alhambra je dio hotelskog brenda Lošinj Hotels&Villas Grupe Jadranka pod kojim djeluje šest hotela i restorana te vile i apartmani smješteni na najatraktivnijim lokacijama otoka Lošinja i predstavlja jedinstveno mjesto na kojem se spajaju duh aristokratskog vremena i izniman luksuz. U idiličnom ambijentu uvale Čikat gosti hotela Alhambra imaju priliku uživati u vrhunski opremljenih 36 delux soba i 15 suitova koji nose imena uglednih lošinjskih kapetana i zaslužnih vizionara lošinjskoga arhipelaga. Kako bi imali mogućnost apsolutnog uživanja, gostima je na raspolaganju i privatna plaža, uz neizostavnu personaliziranu premium uslugu kreiranu prema željama i preferencijama gostiju.

Posebnost hotela je wine&dine ponuda hotelskog a la carte restorana Alfred Keller u kojem se poslužuju isključivo vrhunske delicije od tradicionalnih i autohtonih namirnica pristiglih sa 60-ak hrvatskih OPG-ova te više od 300 prestižnih vina. Zbog bogate i raznolike ponude restoran Alfred Keller uvršten je na listu najboljih restorana za 2017. godinu renomiranog francuskog Gault & Millau vodiča s ukupno 2 kapice i 15 bodova. Alhambra je poznata i po jedinstvenom konceptu enoloških masterclassova na kojima se predstavljaju renomirani vinari i njihove ekskluzivne vinske etikete i na kojima su ove godine predstavljene tri najistaknutije hrvatske vinarije s područja Plešivice, glasovita Château Mouton Rothschild vina te toskanska vinarija Tenuta di Biserno.


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Lifestyle

Koncentracija je, najjednostavnije rečeno, sposobnost osobe da usredotoči misli u jednom smjeru na duže vrijeme, bez da je ometaju ostali signali iz okoline. Nemogućnost...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.