Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ostalo

Hotelski brend Lošinj Hotels&Villas predstavit će svoju turističku i eno-gastro ponudu u Milanu

Hoteli Bellevue, Boutique hotel Alhambra i Vila Hortensia iz grupacije Lošinj Hotels&Villas predstavit će talijanskom tržištu ponudu uvale Čikat na razini 5*, kao i eno-gastro ponudu hotela i vila LH&V-a, u petak, 31. ožujka. LH&V-ovi chefovi Melkior Bašić, Danijel Skokić i Zlatko Belužić tom prigodom pripremit će najbolje lokalne gastro specijalitete, dok će se za slastice pobrinuti poznati talijanski slastičar Gianluca Fusto. Eno-gastro događanju u Milanu prisustvovat će 40ak najznačajnijih novinara, blogera, influencera te VIP uzvanika iz Italije.

Uz specijalitete za koje će biti korištene autohtone lošinjske namirnice uz bit će poslužena prestižna vina Benvenuti, posebna zbog svojih odležanih sorti vina koje nisu prisutne na širokom tržištu, a zbog čega su iznimno cijenjene u krugu istinskih poznavatelja i ljubitelja vina. Također, za pripremu slastica talijanski slastičar Gianluca Fusto koristit će neke od lokalnih lošinjskih namirnica.

Lošinj Hotels&Villas hotelski je brend tvrtke Jadranka hoteli, pod kojim djeluje šest hotela i restorana te vile i apartmani kapaciteta više od 3.500 gostiju, smješteni na najatraktivnijim lokacijama otoka Lošinja. Gostima su na raspolaganju hoteli 5* u uvali Čikat koji se ističu svojom specifičnom premium ponudom, kao i hoteli s ponudom na razini 4* koji svojom usko specijaliziranom ponudom mogu odgovoriti različitim zahtjevima gostiju.

Posebnost po kojoj se ističe ovaj hotelski brend upravo je raznolika eno i gastro ponuda hotela. Gastro ponuda temeljena je na jedinstvenom sustavu nabave svježih namirnica iz klastera koji okuplja više od 60 hrvatskih OPG-ova, čiji proizvodi nose eko certifikate te jamče najvišu razinu kvalitete ponude. Premium razinu usluge LH&V-a čini i respektabilna eno ponuda sa čak 196 različitih premium etiketa stranih žestokih pića te 350 etiketa bijelih i crvenih, domaćih i stranih vina vrhunske kvalitete.


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Lifestyle

Koncentracija je, najjednostavnije rečeno, sposobnost osobe da usredotoči misli u jednom smjeru na duže vrijeme, bez da je ometaju ostali signali iz okoline. Nemogućnost...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.