Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ostalo

Hotelski brend Lošinj Hotels&Villas predstavit će svoju turističku i eno-gastro ponudu u Milanu

Hoteli Bellevue, Boutique hotel Alhambra i Vila Hortensia iz grupacije Lošinj Hotels&Villas predstavit će talijanskom tržištu ponudu uvale Čikat na razini 5*, kao i eno-gastro ponudu hotela i vila LH&V-a, u petak, 31. ožujka. LH&V-ovi chefovi Melkior Bašić, Danijel Skokić i Zlatko Belužić tom prigodom pripremit će najbolje lokalne gastro specijalitete, dok će se za slastice pobrinuti poznati talijanski slastičar Gianluca Fusto. Eno-gastro događanju u Milanu prisustvovat će 40ak najznačajnijih novinara, blogera, influencera te VIP uzvanika iz Italije.

Uz specijalitete za koje će biti korištene autohtone lošinjske namirnice uz bit će poslužena prestižna vina Benvenuti, posebna zbog svojih odležanih sorti vina koje nisu prisutne na širokom tržištu, a zbog čega su iznimno cijenjene u krugu istinskih poznavatelja i ljubitelja vina. Također, za pripremu slastica talijanski slastičar Gianluca Fusto koristit će neke od lokalnih lošinjskih namirnica.

Lošinj Hotels&Villas hotelski je brend tvrtke Jadranka hoteli, pod kojim djeluje šest hotela i restorana te vile i apartmani kapaciteta više od 3.500 gostiju, smješteni na najatraktivnijim lokacijama otoka Lošinja. Gostima su na raspolaganju hoteli 5* u uvali Čikat koji se ističu svojom specifičnom premium ponudom, kao i hoteli s ponudom na razini 4* koji svojom usko specijaliziranom ponudom mogu odgovoriti različitim zahtjevima gostiju.

Posebnost po kojoj se ističe ovaj hotelski brend upravo je raznolika eno i gastro ponuda hotela. Gastro ponuda temeljena je na jedinstvenom sustavu nabave svježih namirnica iz klastera koji okuplja više od 60 hrvatskih OPG-ova, čiji proizvodi nose eko certifikate te jamče najvišu razinu kvalitete ponude. Premium razinu usluge LH&V-a čini i respektabilna eno ponuda sa čak 196 različitih premium etiketa stranih žestokih pića te 350 etiketa bijelih i crvenih, domaćih i stranih vina vrhunske kvalitete.


Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.