Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Poduzeća

Maraskin Orahovac najbolji orahovac u kategoriji orašastih likera na ISC Tasting Awards

Maraskini likeri su drugi puta dio ISC testiranja u Velikoj Britaniji, a vrijedne nagrade i visoki bodovi stručnog žirija su dodatan poticaj za zadržavanje postojeće vrhunske kvalitete i razvoj novih proizvoda prema najvišim svjetskim standardima.

Priznato britansko udruženje International Spirit Challenge (ISC) Tasting Awards dodijelio je ove godine srebrnu medalju Maraska Orahovcu u kategoriji orašastih likera i srebrnu medalju Maraska Amarena Premium likeru u kategoriji voćnih likera. Posebna je čast što je u kategoriji orašastih likera Maraskin Orahovac bio jedini koji je ušao u konkurenciju prema mišljenju strogog žirija.

Maraskini likeri su drugi puta dio ISC testiranja u Velikoj Britaniji, a vrijedne nagrade i visoki bodovi stručnog žirija su dodatan poticaj za zadržavanje postojeće vrhunske kvalitete i razvoj novih proizvoda prema najvišim svjetskim standardima.

Maraska Orahovac

Maraskin Orahovac proizvodi se prema stoljetnoj recepturi isključivo od mladog oraha koji ima zelenu jezgru, a zanimljivo je kako upravo u toj fazi orah obiluje vitaminom C i jodom. Orahovac je odličan i kao aperitiv prije jela, ali i kao digestiv nakon jela. Jednako tako, neizostavan je sastojak svjetski poznatih koktela poput Walnut Manhattan ili Noce Royal.

Maraska Amarena Premium

Maraska Amarena Premium je pak voćni liker koji je rađen od dozrjelih višnji maraški autohtonih isključivo za područje Zadra i Ravnih kotara pa možemo reći da je riječ o raritetu posebnog okusa specifičnog za Mediteran.

Ponosni smo na osvojene nagrade, pogotovo zato jer su u konkurenciji bili neki od najvećih svjetskih proizvođača jakih alkoholnih pića. ISC Tasting Awards ima tradiciju dugu skoro trideset godina i drago nam je da su prepoznali kvalitetu i specifičnost Maraskinih proizvoda s potpisom Mediterana. Ideja nam je da u budućnosti sudjelujemo na što više ovakvih natjecanja, jer imamo vrhunske voćne i biljne likere koji mogu parirati bilo kojem međunarodnom proizvodu“, istaknuo je Ivan Štefanić, direktor proizvodnje Maraske d.d.


Pročitajte još:

Lifestyle

Blog Lifehack tvrdi da su ljudi koji piju kavu uspješniji.

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komunikacija

Taj početni dojam nije uvijek najtočniji, ali ga je obično teško preokrenuti ili poništiti i često bude temelj za daljnji odnos između dvije osobe.

Ljudski resursi

Beznačajne sitnice, koju većina ignorira i dopušta da tijekom vremena izblijede, zapravo mogu biti jako važne u građenju karijere.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.