Marketing and Sales by Numbers

5. konferencija Marketing and Sales by Numbersu organizaciji poslovnog tjednika Lider održat će se 1. srpnja 2020.godine u Kinu Tuškanac u Zagrebu.

CILJ KONFERENCIJE  je marketinškim i prodajnim profesionalcima približiti neke od provjerenih načina za efikasan marketing koji se temelje na podacima i brojkama. Ti podaci prikupljeni, analizirani i filtrirani kroz odjel marketinga postaju informacije koje su podloga za razvoj strategije tvrtki. Paradigma marketinga značajno se promijenila u zadnjem desetljeću. Potrošači su osnaženi i raspolažu s velikim brojem informacija, konkurencija na tržištu se stalno zaoštrava, a razvoj tehnologije skoro pa je nemoguće pratiti. To zahtjeva od marketinških profesionalaca da promijene ustaljene načine rada i da drugačijim pristupom pokušaju osvojiti srca konzumera što u konačnici donosi lojalnost izraženu kroz prihode. Istovremeno Uprave žele ‘dokaze’ da ulažu novac koji će marketinški stručnjaci korisno potrošiti (Return On Investment). Prenijeti pravu vrijednost u pravom trenutku pravoj osobi koja utječe na donošenje odluke put je do ostvarenja prodaje.

Ideja konferencije je na jednom mjestu okupiti ključne ljude odjela marketinga i prodaje u kompanijama kako bi zajedničkim snagama pronašli odgovor na pitanje svih pitanja – Kako povećati prodaju? 

KOME JE NAMIJENJENA

Konferencija je namijenjena voditeljima i direktorima prodaje i marketinga, voditeljima ključnih kupaca, osobama zaposlenima u agencijama za tržišno komuniciranje, brend-menadžerima i produkt-menadžerima, PR stručnjacima, menadžerima, vlasnicima malih i srednjih poduzeća, konzultantima.

TEME  OVOGODIŠNJE KONFERENCIJE:

  • Kako postati zvijezda prodaje!
  • Marketing i prodaja – nova savezništva
  • Oglašavanje na TikToku i zašto bi to brendovima trebalo biti važno
  • Kako okrenuti algoritme u svoju korist?
  • Kako bez plaćenih oglasa do B2B rezultata na Linkedin-u?
  • Kako AI pomaže marketingu, a kako prodaji?
  • Koja boja nas tjera da vjerujemo u neki brend?

Ovogodišnji keynote speaker je Geoff Burch, nagrađivani međunarodni speaker iz područja poslovanja, koji će sudionicima pokušati dati odgovor kako postati zvijezda prodaje.

Prijavite se i osigurajte svoje mjesto na konferenciji!

 

Podijeli

Odgovori

Top