Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Marketing i ljudski resursi najbolji prijatelji?

Marketing i ljudski resursi najbolji prijatelji?

Jesu li marketing i ljudski resursi – najbolji prijatelji? Odgovor je jednostavan: „Da, svakako!“ Marketing i ljudski resursi su i povezaniji nego što mislimo. Ljudi žele raditi u tvrtki koji ima ugled, stabilnu tržišnu poziciju te snažnu misiju i viziju – zato je važno pokazati osobnost tvrtke, posebno u osjetljivim ekonomskim razdobljima kada je zaposlenje najboljih kandidata važnije nego ikada. Ljudski resursi s druge strane formiraju zaposlenike koji su ujedno ambasadori tvrtke te doprinose vrijednosti brenda.

Budući da je poveznica između marketinga i ljudskih resursa značajna i nosi mnoge specifičnosti, odnosom između odjela bavit će se domaći i strani stručnjaci treće po redu HR Days konferencije koja će održati 19. i 20. ožujka u Zadru, u organizaciji MojPosao portala.

Kako zaposlenici mogu postati najbolji ambasadori tvrtke? Kako moderne tehnologije i sve popularnije društvene mreže pomažu u privlačenju talenata? Odgovore na ova ali i mnoga druga važna pitanja o suradnji marketinga i HR-a, sa sudionicima konferencije će podijeliti sljedeći stručnjaci:

Anja Andersen, Corporate Brand Manager, A.P. Moller – Maersk Group
Damir Ciglar, Osnivač, Imago reklamna agencija
Meredith Thagi, VP Head of CIS Europe and Sub-Saharan Africa, DHL

Osim predavanja, svi prisutni imat će mogućnost sudjelovanja na radionicama, okruglom stolu i grupnoj diskusiji po World café metodi gdje će biti prilike za razmjenu informacija, znanja, mišljenja i iskustva s kolegama u ugodnoj atmosferi. Program možete pogledati na stranici HR Days konferencije.


Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Lifestyle

Što su o inspiraciji rekli pisci, pjesnici, skadatelji...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.