MasterCard® – neprocjenjivo iskustvo plaćanja posjetiteljima festivala Ultra Europe

Ultra Europe

Kompanija MasterCard će i ove godine podržati Ultra Europe, jedan od najvećih i najpoznatijih festivala elektronske glazbe u svijetu, koji se od 9. do 15. srpnja održava u Splitu i na otoku Hvaru. Festival će tijekom 7 dana trajanja okupiti oko 180.000 ljudi iz više od 140 zemalja svijeta koji će plesati uz glazbu više od 120 DJ-a svijeta na 8 festivalskih pozornica. Tako u Hrvatsku dolaze neka od najpoznatijih imena elektronske glazbe u svijetu kao što su Armin Van Buuren, Carl Cox, Chemical Brothers, David Guetta, Fedde Le Grand, Hardwell, Nicky Romero, Tiesto, Zedd Jamie Jones,  Paul van Dyk, Solomun, Marco Carola, Blau, Andrew Rayel, Apollonia, AIB, DVBBS, Chaim, Flosstradamus, Galantis, Guy Greber te mnogi drugi.

Potencijal i pozitivan utjecaj festivala Ultra Europe na turističke i gospodarske rezultate te imidž Hrvatske u svijetu već je dobro poznat, a kvalitetu ovog „cashless“ festivala prepoznala je i kompanija MasterCard. „Svaki ponedjeljak do početka festivala korisnici MasterCard kartica  mogu ostvariti 10% popusta za online kupnju festivalskih ulaznica. Također, za vrijeme trajanja festivala, nadopuna iznosa na festivalskim narukvicama korisnika MasterCard kartica izvršit će se bez dodatne naknade, a za svaku kupnju promotivnih materijala festivala iznad 250 kuna korisnici MasterCard kartica ostvaruju 10% popusta“, pojasnila je Aleksandra Babić, MasterCard voditeljica marketinga za tržišta Hrvatske, Izraela, Mađarske, Rumunjske i Slovenije.

Više informacija o festivalu Ultra Europe možete pronaći na službenoj stranici http://ultraeurope.com/, Facebook stranici festivala te Twitter profilu.

Podijeli

Odgovori

Top