Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Međunarodni dan sjećanja na Holokaust

Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Darinko Kosor nazočio je obilježavanju Međunarodnog dana sjećanja na Holokaust koji je održan u Židovskoj općini Zagreb.

Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Darinko Kosor nazočio je obilježavanju Međunarodnog dana sjećanja na Holokaust koji je održan u Židovskoj općini Zagreb.

„Ne smijemo zaboraviti niti jednu jedinu žrtvu koja je život izgubila zbog toga što je bila druge vjere, druge rase ili druge nacionalnosti. Sve nam to mora biti utkano u podsvijest kao konstantno upozorenje i korektiv u slaganju prioriteta kako u privatnom, tako i političkom životu i djelovanju. Biti čovjek, u punom smislu te riječi, naša je obaveza jer citirat ću Alberta Einsteina: „Svijet neće upropastiti oni koji rade zlo, nego oni koji ga nastoje unaprijediti i oni koji ne rade ništa.“, poručio je predsjednik Gradske skupštine.

U glazbenom scenskom susretu GRAD posvećenom Vukovaru i Siniši Glavaševiću, sudjelovali su Rene Medvešek i Čedo Antolić.

Program je realiziran u suradnji s predstavnikom židovske nacionalne manjine Grada Zagreba, Šoa Akademijom, Kazališnom scenom Lea Deutsch i Centrom za kulturu i film „August Cesarec“.


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.