Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Michelinov chef Michel Husser na konferenciji u hotelu Pullman Zagreb

On je originalan, inovativan i iznimno cijenjen u svijetu. Michelinom okrunjen chef Michel Husser 4. ožujka stiže u hotel Pullman Zagreb.

On je originalan, inovativan i iznimno cijenjen u svijetu. Michelinom okrunjen chef Michel Husser 4. ožujka stiže u hotel Pullman Zagreb. U novootvorenom, sofisticiranom hotelu, smještenom u poslovnoj buzinskoj zoni City Island, održat će jednodnevnu konferenciju „Putovanje kroz Michelinovu povijest dugu 88 godina“.

Upravo toliko godina njegov restoran „Le Cerf“ smješten u Marlenheimu u Francuskoj ima Michelinovu zvjezdicu. I po tome je jedinstven u svijetu, a u njegovoj dugoj kulinarskoj tradiciji izmijenile su se četiri generacije uspješnih chefova.

U suradnji s poznatim francuskom chefom i hrvatskom tvrtkom MPPD koja je u glavni grad dovela premium brend Pullman svjetske grupacije Accor, konferenciju organizira međunarodna organizacija „Ja volim Francusku“. Ovo jedinstveno događanje okupit će hotelijere, ugostitelje, chefove, sommeliere, predstavnike medija, influencere, velike gurmane koji prate globalne trendove na dinamičnoj eno-gastro sceni.

Prilika da otkrijete Tanto

Chef Michel Husser poznat je po iznimnoj motivaciji i u sedmom desetljeću života. Nema kompromisa kada je u pitanju kvaliteta, inzistira na lokalnim sezonskim namirnicama, duboko poštuje goste svog legendarnog restorana, kolege s kojima radi i dobavljače, ali i eno-gastro kulturu regije iz koje dolazi. I u kuhinji ne komplicira.

A ovaj uspješan recept primjenjuju i u restoranu Tanto hotela Pullman Zagreb. Mladi, talentirani i dobro uigran tim veseli se susretu i radu s popularnim francuskim chefom. Upravo će oni na konferenciji pripremati jela zbog kojih je ovaj hotelski restoran samo nekoliko mjeseci nakon otvaranja postao jedna od najomiljenijih zagrebačkih gurmanskih oaza. U glavni je grad Tanto, što u prijevodu s talijanskog znači „puno“, donio okuse mediteranske kuhinje i novi trend dijeljenja jela. Jela se serviraju na sredini stola pa tako svatko u društvu može degustirati više specijaliteta u ugodnoj urbanoj atmosferi Pullmana koji je standarde na zagrebačkoj hotelskoj sceni podigao vrlo visoko.

Više od konferencije

„Pullman Zagreb nudi premium sadržaje i posvećen je stvaranju vrhunskih iskustava, a ova konferencija koja nas vodi na putovanje kroz Michelinovu povijest dugu 88 godina, nije samo vrhunski poslovni event nego i dinamično društveno događanje koje će privući ljubitelje fine kuhinje. Ovakvi eventi pridonose pozicioniranju Zagreba kao destinacije za luksuzna i ekskluzivna događanja u skladu s poslovnom politikom našeg brenda“, poručuju iz hotela Pullman Zagreb.

I u međunarodnoj organizaciji „Ja volim Francusku“ smatraju kako je konferencija jedinstvena prilika za upoznavanje s vještinama, znanjem i umijećem jednog od najcjenjenijih svjetskih stručnjaka.

„Ovo događanje značajno pridonosi uspostavljanju dugoročne suradnje između Hrvatske i Francuske, posebno u području gastronomije, hotelijerstva i turizma. Time će se otvoriti nove mogućnosti i pokrenuti mnogi novi projekti koji će imati pozitivne efekte na obje zemlje“, poručuje Slađana Novaković, predsjednica organizacije.

Želite li prisustvovati inspirativnoj konferenciji chefa Hussera, osigurajte svoje mjesto uz kotizaciju od 80 eura.


Ekonomija

Za logističke tvrtke ključni su održivost i inovativnost kako bi ostale otporne i konkurentne na takve promjene.

Marketing i prodaja

Ako ste mislili da su najbolje cijene i najbolja vrijednost ono što klijente najviše privlači, pogriješili ste – to je na dnu liste prioriteta.

Financije

Iako je većina od nas upoznata s pojmom feng shui, ta je životna filozofija još uvijek velika nepoznanica, a stručnjaci tvrde kako je upravo...

Financije

Nova godina, novi uvjeti za odlazak u mirovinu  – zvuči kao loš novogodišnji dar, zar ne?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.