Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Energetika

MOL uvršten među najbolje na ljestvici održivosti

MOL je ponovno ispunio uvjete za uvrštenje u Dow Jones svjetski indeks održivosti (DJIO) u kategoriji Istraživanja i proizvodnje nafte i plina te Integrirane naftno-plinske kompanije nakon postupka evaluacije za 2020. godinu.

MOL je ponovno ispunio uvjete za uvrštenje u Dow Jones svjetski indeks održivosti (DJIO) u kategoriji Istraživanja i proizvodnje nafte i plina te Integrirane naftno-plinske kompanije nakon postupka evaluacije za 2020. godinu.

Ovo je peta godina zaredom u kojoj je MOL prepoznat po svojoj vodećoj ulozi u korporativnoj održivosti te uvršten u Dow Jones svjetski indeks održivosti. Nakon provedene godišnje procjene održivosti, MOL je nastavio popravljati svoje rezultate u usporedbi s prethodnim godinama te je na temelju rezultata održivosti uvršten u 10 % najboljih kompanija koje se bave istraživanjem i proizvodnjom nafte i plina te integriranih naftno-plinskih kompanija diljem svijeta.

MOL ostaje jedan od predvodnika u održivosti u Srednjoj Europi te je jedina kompanija u indeksu europskih zemalja u razvoju.

„Iznimno smo ponosni jer su naši napori vezani uz održivost još jednom prepoznati uvrštenjem u prestižni Dow Jones svjetski indeks održivosti. Ohrabrujuće je vidjeti da smo u sve kompetitivnijoj okolini uspjeli dodatno poboljšati svoje rezultate u više elemenata. Uvrštenje u DJIO važno je postignuće, ali i više od toga, ono je odraz napora naših radnika i partnera budući da svi marljivo radimo na transformiranju MOL Grupe dok smo na putu prema niskougljičnom društvu“, rekao je József Simola, financijski direktor MOL Grupe.

DJIO je stvoren kako bi identificirao kompanije koje provode odlične ekološke, društvene i upravljačke prakse u skladu s međunarodno priznatim standardima. Temelji se na strogoj analizi rezultata održivosti kompanija, stoga je članstvo u DJIO ograničeno na korporacije koje su ocijenjene najboljima u skupini. S obzirom na svoju dugoročnu predanost održivom razvoju, MOL-u je drago što ga investicijska zajednica kontinuirano prepoznaje kao vrhunskog provoditelja ekoloških, društvenih i upravljačkih praksi.

Preporučujemo

Novosti

Svjetsko tržište aplikacija za mobilne uređaje iz godine u godinu rapidno raste. Do 2014. godine predviđa se kako će dosegnuti nevjerojatnih 58 milijardi dolara.

Izdvojeno

Kratice su u poslovnom svijetu postale dio svakodnevne komunikacije, a engleske skraćenice gotovo su u potpunosti zamijenile nekadašenje nazive kojima smo se koristili prije...

Financije

Većini ljudi primamljiva je pomisao da iz svog naslonjača mogu pratiti tržište, ulagati i, naravno, zarađivati.

Izdvojeno

Malo čiji sandučić elektronske pošte ne krije barem jednu odbijenicu poslanu nakon testiranja ili razgovora za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.