Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Multimedijska regionalna platforma Bloomberg Adria uskoro kreće s radom

Bloomberg Adria, multimedijalna platforma koja će domaćim i regionalnim biznismenima donositi najrelevantnije poslovno-financijske vijesti, predstavila se hrvatskoj poslovnoj zajednici u svojoj zagrebačkoj redakciji.

Bloomberg Adria, multimedijalna platforma koja će domaćim i regionalnim biznismenima donositi najrelevantnije poslovno-financijske vijesti, predstavila se hrvatskoj poslovnoj zajednici u svojoj zagrebačkoj redakciji.

U sklopu partnerstva prestižnog globalnog brenda Bloomberg i kompanije MTel Swiss uspostavljeno je pet uredničkih centara, u Ljubljani, Zagrebu, Beogradu, Skopju i Sarajevu. Više od 130 novinara, analitičara, financijskih i drugih stručnjaka svakodnevno će putem svog TV kanala, web portala, tiska i društvenih mreža donositeljima odluka i budućim liderima jugoistočne Europe pripremati aktualnosti iz poslovnog i financijskog svijeta, popraćene dubinskim analizama.

Glavni operativni direktor Bloomberg Adria Samo Ošina naglasio je kako je cilj projekta kreirati ne samo poslovni medij, već i poslovnu mrežu novih prilika za danas i sutra. „Naša je odgovornost pružiti informacije, analizirati razvoj tržišta i pružiti ljudima na vodećim pozicijama najbolju moguću osnovu za donošenje odluka“, rekao je.  

Brojna poznata lica na predstavljanju platforme Bloomberg Adria

Na velikom događanju u zagrebačkim uredima program Bloomberg Adria prezentiran je od strane vodećih žena hrvatskog poslovnog svijeta. Počevši od ministrice turizma i sporta Nikoline Brnjac i predsjednice Uprave Philip Morrisa u Hrvatskoj Anite Letice preko, članice Uprave PPD-a Sabine Škrtić, direktorice Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD) Victorije Zinchuk i predsjednice Uprave Saponije Dajane Mrčele, kao i članice Uprave Poslovne inteligencije Anite Cvetić Oreščanin te glavne ekonomistice u Hrvatskoj udruzi poslodavaca (HUP) Ive Tomić.

Među brojnim poznatim uzvanicima novog vodećeg regionalnog poslovnog medija bili su i Deloitteov direktor Gordan Kožulj, financijski direktor Konzuma Uroš Kalinić, vlasnik Opereta agencije za nekretnine Boro Vujović, osnivač Infinuma i direktor Productivea Tomislav Car, predsjednik Uprave Unilinea Boris Žgomba, predsjednik HUP-a Damir Zorić te novinar i voditelj Zoran Šprajc

“Pratimo tržište i cilj nam je graditi Bloomberg Adria business community. Sudeći po odazivu i profilu naših uzvanika, postoji potreba za jednim takvim specijaliziranim “poslovnim klubom” koji će biti nezaobilazno mjesto regionalnih gospodarstvenika. Želimo informirati, inspirirati i povezivati regionalne biznis lidere”, rekla je Martina Sokač Saraga, izvršna direktorica za poslovni  razvoj Bloomberg Adrie i članica Uprave.

Pročitajte još:

Ljudski resursi

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri! Prijavite se na portalu posao.hr i sretno!

Novosti

Svaki poslodavac želi zadovoljnog i motiviranog zaposlenika koji će svojim radom pridonositi boljitku tvrtke i koji će dugi niz godina biti prisutan u organizaciji,...

Turizam

Turisthotel, jedna od najstabilnijih hrvatskih turističkih kompanija, obilježila je 40 godina uspješnog poslovanja svog Zaton Holiday Resorta, u kojem trenutno i dalje boravi oko...

Ekonomija

Regionalno natjecanje BASF Innovation Hub održat će se u 11 zemalja srednje i južne Europe, među kojima je Hrvatska.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.