Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Na ovaj način ćete privući pažnju nadređenoga

Za skretanje pozornosti na vaš rad i znanje nije potrebno trčati za šefom po hodnicima, iznositi nove ideje svakih 10 minuta, slati šefu e-mailove o ponašanju ostalih kolega i slično.

Za skretanje pozornosti na vaš rad i znanje nije potrebno trčati za šefom po hodnicima, iznositi nove ideje svakih 10 minuta, slati šefu e-mailove o ponašanju ostalih kolega i slično.

Svima je važno da na radnom mjestu ostave što bolji dojam, kako kod nadređenih tako i kod kolega. No, za skretanje pozornosti na vaš rad i znanje nije potrebno trčati za šefom po hodnicima, iznositi nove ideje svakih 10 minuta, slati šefu e-mailove o ponašanju ostalih kolega i slično.

Iako možete vrištati za nadređenima, vjerujemo kako i sami znate da to nije pažnja na koju bi trebali ciljati.

Uvijek imajte na umu kako ste dio nečeg većega

Ukoliko stavljate svoj rad na prvo mjesto radi napretka tvrtke, a ne samo vlastite koristi, uvijek ćete se istaknuti kod nadređenih. Ne stavljajte stalno sebe na prvo mjesto u razgovoru misleći što će određeni zadatak značiti za vašu karijeru već sagledajte širu sliku.

Ne pričajte – djelujte

Ukoliko mislite da će vas nadređeni zamijetiti jer uvijek imate nešto za reći, djelomično ste u pravu. Koliko god korisno bilo to što imate reći, potrudite se prijeći s riječi na djela.

Istaknite se

Ako imate nešto važno i korisno što bi moglo pomoći tvrtki u daljnjem razvoju, recite to na sastanku. Drugi će vidjeti kako mislite i na kolektiv, a ne samo na sebe. To je najbolji način na koji se možete istaknuti.

Poštujte šefa

Prije svega imajte na umu kako je i vaš šef samo čovjek. Sa šefovima možete i opušteno razgovarati o svakodnevnim temama, no, pripazite da ne pretjerate.

Ne budite ulizica

Ne pretjerujte s komplimentima i dodvoravanjem. To što svako jutro nosite šefu kavu, a to nije opis vašeg radnog mjesta, neće vam pomoći da napredujete i postignete pozitivan imidž, kako kod nadređenih tako i kod kolega.

Više pročitajte na Lider.hr.

Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

Ako ste u potrazi za poslom, ne morate tražiti dalje!

Ekonomija

Hrvatski inovatori napravili su u samo dvije godine digitalnu aplikaciju Master F&B, kojom su osvojili naklonost korisnika na obje strane, ugostitelje i posjetitelje kafića...

Ljudski resursi

U suradnji s portalom posao.hr, donosimo vam top 10 poslovnih ponuda ovog tjedna. Želimo vam sreću u potrazi!

Komentari

Volonteri iz udruge su ispričali svoja volonterska iskustva u sudjelovanju na aktivnostima udruge u sklopu projekta Ojačaj me da jačam druge koji završava 21.6.2023.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.