Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Na sniženjima se uvijek isplati kupiti dobar klasični komad

Dobar kaput, kvalitetne čizme i zanimljiva torba trebali bi biti u svakom ženskom ormaru i ove jeseni i zime. Evo savjeta što kupovati a da ne potrošite novac na nepotrebne stvari.

Dobar kaput, kvalitetne čizme i zanimljiva torba trebali bi biti u svakom ženskom ormaru i ove jeseni i zime. Evo savjeta što kupovati a da ne potrošite novac na nepotrebne stvari.

Još kad se sve to i prije sezone može povoljnije kupiti na rasprodajama, zadovoljstvo je potpuno. Trgovački centri već su sada krcati različitim akcijama, posebnim ponudama, prigodnim popustima, darovima za vjerne kupce, a sniženja su uglavnom do trideset posto na nove kolekcije. No, opasnost kupovanja po akcijskim cijenama gomilanje je nepotrebnih pomodnih stvari koje idućih sezona vrlo vjerojatno nećete ni pogledati.

Na sniženjima se uvijek isplati kupiti dobar klasični komad, savjetuju stručnjaci. Na primjer kaput u boji devine dlake, velika crna torba i jahaće čizme. Nikako ne treba kupovati komade koji su super moderni ove godine jer je šansa da ih više nikada nećete odjenuti kad dođe do generalnog zasićenja.  Ako planirate i želite pametno uložiti novac u obnavljanje zimske garderobe dok je još u prodavaonicama izbor velik, onda neka se tu svakako nađe i pletivo.

Isplati se kupiti visoke čizme na punu petu koje ćete nositi više godina, skinny crne traperice, dugi kaput koji nije strukiran (može i kaput s pelerinom) ili baloner te crni ili sivi nestrukiran sako.

Ovi savjeti stilista pomoći će vam da kupujete ono što će trajati “vječno” a po nižoj cijeni.

Pletivo neka bude prvi izbor

Osim dobrog izgleda za hladnijih dana, pozornost treba obratiti na udobnost i funkciju (toplinu) pa je prvi odabir našeg stilista – pletivo.

Dobar kaput spašava sve

Ako ove sezone kupujete novi kaput, savjet Ivana Friščića je da birate kaput od dva materijala (klasični kroj s kožnim rukavima).

Kupujte ono što možete kombinirati

Koliko god print i uzorci bili simpatični i zanimljivi u mnogim situacijama, takva odjeća se teško kombinira, zato birajte pametno garderobu i to sa što manje ili bez printa općenito.

Jedne dobre traperice za sto kombinacija

Muku u šopingu najčešće zadaje odabir traperica. Pametno je kupiti traperice višeg, odnosno normalnog struka koje će spasiti mnoge (i večernje i dnevne) odjevne kombinacije.

Visoke čizme i to bez zakovica

Kada je o obući riječ, birajte klasične visoke čizme bez zakovica i bez aplikacija.

Večernji.hr


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.