Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Na sniženjima se uvijek isplati kupiti dobar klasični komad

Dobar kaput, kvalitetne čizme i zanimljiva torba trebali bi biti u svakom ženskom ormaru i ove jeseni i zime. Evo savjeta što kupovati a da ne potrošite novac na nepotrebne stvari.

Dobar kaput, kvalitetne čizme i zanimljiva torba trebali bi biti u svakom ženskom ormaru i ove jeseni i zime. Evo savjeta što kupovati a da ne potrošite novac na nepotrebne stvari.

Još kad se sve to i prije sezone može povoljnije kupiti na rasprodajama, zadovoljstvo je potpuno. Trgovački centri već su sada krcati različitim akcijama, posebnim ponudama, prigodnim popustima, darovima za vjerne kupce, a sniženja su uglavnom do trideset posto na nove kolekcije. No, opasnost kupovanja po akcijskim cijenama gomilanje je nepotrebnih pomodnih stvari koje idućih sezona vrlo vjerojatno nećete ni pogledati.

Na sniženjima se uvijek isplati kupiti dobar klasični komad, savjetuju stručnjaci. Na primjer kaput u boji devine dlake, velika crna torba i jahaće čizme. Nikako ne treba kupovati komade koji su super moderni ove godine jer je šansa da ih više nikada nećete odjenuti kad dođe do generalnog zasićenja.  Ako planirate i želite pametno uložiti novac u obnavljanje zimske garderobe dok je još u prodavaonicama izbor velik, onda neka se tu svakako nađe i pletivo.

Isplati se kupiti visoke čizme na punu petu koje ćete nositi više godina, skinny crne traperice, dugi kaput koji nije strukiran (može i kaput s pelerinom) ili baloner te crni ili sivi nestrukiran sako.

Ovi savjeti stilista pomoći će vam da kupujete ono što će trajati “vječno” a po nižoj cijeni.

Pletivo neka bude prvi izbor

Osim dobrog izgleda za hladnijih dana, pozornost treba obratiti na udobnost i funkciju (toplinu) pa je prvi odabir našeg stilista – pletivo.

Dobar kaput spašava sve

Ako ove sezone kupujete novi kaput, savjet Ivana Friščića je da birate kaput od dva materijala (klasični kroj s kožnim rukavima).

Kupujte ono što možete kombinirati

Koliko god print i uzorci bili simpatični i zanimljivi u mnogim situacijama, takva odjeća se teško kombinira, zato birajte pametno garderobu i to sa što manje ili bez printa općenito.

Jedne dobre traperice za sto kombinacija

Muku u šopingu najčešće zadaje odabir traperica. Pametno je kupiti traperice višeg, odnosno normalnog struka koje će spasiti mnoge (i večernje i dnevne) odjevne kombinacije.

Visoke čizme i to bez zakovica

Kada je o obući riječ, birajte klasične visoke čizme bez zakovica i bez aplikacija.

Večernji.hr


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Bilo da želite uvesti neke promjene u svoju firmu ili tek razmišljate o njenu osnivanju, kao prvo morate imati konkretnu viziju.

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Financije

Postoji dobar način zaštite imovine u doba recesije pomoću kojeg se svatko može pripremiti na vrijeme te od recesije možda i zaraditi, tvrdi Josip...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.