Najavljen Sarajevo Business Forum 2018.

Registracija sudionika zainteresiranih za praćenje 9. međunarodne investicijske konferencije „Sarajevo Business Forum 2018.“ (SBF), koja će se 25. i 26. travnja održati u Sarajevu, od petka 9. veljače i službeno je omogućena.

Konferencija će kao i prethodnih godina okupiti najznačajnije poslovne i političke lidere iz regije i svijeta, a sudionicima će omogućiti upoznavanje s poslovnim prilikama i  potencijalima ulaganja u Bosnu i Hercegovinu, ali i ostale zemlje regije.

Fokus ovogodišnjeg Foruma je iznalaženje rješenja za iskorištavanje potencijala na području energije, edukacije, IT industrije, poljoprivrede i turizma. Cilj SBF-a je povezivanje i predstavljanje prirodnih i ljudskih resursa regije te otvaranje vrata bosansko-hercegovačkim i regionalnim tvrtkama za izlazak na inozemna tržišta.

Organizator konferencije, koja se već devetu godinu zaredom održava u BiH, je Bosna Bank International (BBI), u suradnji s Islamskom razvojnom bankom (IDB), pod pokroviteljstvom Predsjedništva BiH.

Sudionici koji se registriraju do 1. ožujka ostvarit će 20% popusta na kotizaciju.

Prošlogodišnjem Sarajevo Business Forumu prisustvovalo je više od 1.700 osoba, uključujući i 330 akreditiranih novinara, a održano je više od 300 susreta poslovnih ljudi i gospodarstvenika. Od 2010. godine konferencija je ugostila više od 8.000 sudionika iz više od 50 država, a sve informacije dostupne su na www.sarajevobusinessforum.com.

Registracija se obavlja putem web stranice SBF-a: www.sarajevobusinessforum.com klikom na ikonicu “registration/ participant registration“: http://sarajevobusinessforum.com/registration-participant

Podijeli

Odgovori

Top