Registracije na 9. Sarajevo Business Forum moguće do 16. travnja

Registracije za sudjelovanje na devetoj po redu poslovno-investicijskoj konferenciji Sarajevo Business Forum 2018. (SBF), koja će se pod sloganom „Jedna regija, jedna ekonomija“ održati u Sarajevu 25. i 26. travnja, još uvijek su otvorene, a posljednji dan za prijavu je ponedjeljak 16 travnja.

„Sarajevo Business Forum povezuje investitore i poslovne ljude iz cijelog svijeta s poslovnom javnosti i inicijatorima projekata iz zemalja jugoistočne Europe. Sve zainteresirane pozivamo da se prijave za sudjelovanje na vodećoj investicijskoj konferenciji u ovom dijelu svijeta i tako dobiju detaljan uvid u potencijale ulaganja u postojeće ili nove projekte“, izjavio je Amer Bukvić, predsjednik Uprave BBI banke koja je u suradnji s Islamskog razvojnom bankom organizirala konferenciju.

Svake godine sve više gostiju, zainteresiranih za business networking i pronalaženje novih investicijskih prilika u regiji, dolazi u glavni grad Bosne i Hercegovine kako bi se upoznali s prilikama u BiH, Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, Crnoj Gori, Albaniji, Makedoniji. Dvodnevna konferencija izuzetna je prilika za kreiranje direktnih kontakata zahvaljujući kojima su, u okviru ranijih susreta na SBF-u, pokrenute brojne uspješne poslovne priče. I ove godine SBF će posjetitelje upoznati s nizom projekata iz najrazličitijih sektora, poput energetike, poljoprivrede, nekretnina, infrastrukture, IT industrije, prehrambene industrije, obrazovanja, sporta, kulture i drugih.

S ciljem još kvalitetnijeg poslovnog umrežavanja, na specijalno kreiranoj online platformi (www.sbf.talkb2b.net) moguće je i prije održavanja konferencije upoznati se s prijavljenim projektima te zakazati direktne B2B sastanke, planirane drugog dana SBF-a.

Registracije za sudjelovanje na Sarajevo Business Forumu moguće je obaviti putem web stranice www.sarajevobusinessforum.com klikom na link registration/participant registration (http://sarajevobusinessforum.com/registration-participant).

Organizator SBF-a je Bosna Bank International (BBI) u suradnji s Islamskom razvojnom bankom (IDB). Na prošlogodišnjem Forumu prisustvovalo je više od 1.700 osoba, uključujući i 330 akreditiranih novinara, a održano je više od 300 direktnih B2B susreta.

Podijeli

Odgovori

Top