Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Komunikacija

Najbolji posao u Hrvatskoj!

pixabay.com

Oglas za posao koji je izazvao pozornost mnogih kandidata, za radno mjesto travopazitelja, vjerojatno je najbolji posao koji se trenutno nudi u Hrvatskoj. Privlačna plaća od 7.500 kuna za dva tjedna boravka na svježem zraku zainteresirala je čak i neke koji posao već imaju ali – što je zapravo travopazitelj?

Tražimo nekoga tko se dobro snalazi na društvenim mrežama, tko će paziti da travnata površina izgleda sjajno, pa smo mjesto nazvali ‘travopazitelj’. Ne tražimo osobu da kosi travu, jer to će raditi naša robotska kosilica. Travopazitelj će samo biti u blizini, promatrati kako kosilica radi te na društvenim mrežama i kroz interakciju s ljudima promovirati naš proizvod – objasnila je Martina Drezga, direktorica tvrtke Drezga, koja zastupa Husqvarnu u Hrvatskoj.

Husqvarna robotske kosilica naime sama kosi površinu koja joj se zada, grickajući travu poput ovce, a kad joj se isprazni baterija inteligentna tehnologija sama čak odlazi i na punjač. Husqvarna Automower®, prva je originalna robotska kosilica, koja je neosporni predvodnik segmenta. Kako se radi o proizvodu koji u Hrvatskoj još nije prepoznat u mjeri u kojoj je u svijetu, Husqvarna se odlučila na ovaj neobičan oblik promocije.

Željeli smo ljudima dati priliku da uživo vide koliko je nevjerojatno lako koristiti ovu tehnologiju, a usput nekome dati priliku da zaradi plaću. Situacija na hrvatskom tržištu rada itekako je ozbiljna i teška, nezaposlenost mladih je izuzetno visoka i mi te velike probleme, na žalost, ne možemo riješiti. Ono što možemo je barem jednoj osobi i barem na kratko vrijeme pružiti mogućnost da zaradi fantastičnu plaću – objašnjava Drezga.

Posao će travopazitelj obavljati u Zagrebu, od 29. lipnja do 12.srpnja, a natječaj za radno mjesto možete pronaći na portalu MojPosao ili na Facebook stranici Husqvarne.

 

Preporučujemo

Novosti

Svjetsko tržište aplikacija za mobilne uređaje iz godine u godinu rapidno raste. Do 2014. godine predviđa se kako će dosegnuti nevjerojatnih 58 milijardi dolara.

Izdvojeno

Kratice su u poslovnom svijetu postale dio svakodnevne komunikacije, a engleske skraćenice gotovo su u potpunosti zamijenile nekadašenje nazive kojima smo se koristili prije...

Financije

Većini ljudi primamljiva je pomisao da iz svog naslonjača mogu pratiti tržište, ulagati i, naravno, zarađivati.

Izdvojeno

Malo čiji sandučić elektronske pošte ne krije barem jednu odbijenicu poslanu nakon testiranja ili razgovora za posao.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.