Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Najljepši novogodišnji vatrometi

Nova Godina samo što nam nije pokucala na vrata, i dok će je neki dočekati na ulicama svjetskih gradova, a neki u toplini svojeg doma, svi će u ponoć, uz čašu šampanjca, zvukove i svjetla vatrometa, čestitati najmilijima ili potpunom strancu uspješno ‘odrađenu’ prošlu godinu i zaželjeti još bolju nadolazeću.

Nova Godina samo što nam nije pokucala na vrata, i dok će je neki dočekati na ulicama svjetskih gradova, a neki u toplini svojeg doma, svi će u ponoć, uz čašu šampanjca, zvukove i svjetla vatrometa, čestitati najmilijima ili potpunom strancu uspješno 'odrađenu' prošlu godinu i zaželjeti još bolju nadolazeću.

Večer sa Stare na Novu godinu trebala bi ‘ugostiti’ najbolji tulum u svih proteklih 365 dana, zato ju ljudi žele provesti na poseban način i često na mjestima gdje ne borave preko cijele godine. London, Sydney, Pariz, Dubai ili pak susjedni Beograd ili Sarajevo samo su neke od svjetskih destinacija na koje su se mnogi uputili. Slavlje na ulicama svjetskih metropola, osim općenito drugačijeg doživljaja nego u vaša četiri zida, nudi spektakularne vatromete. Čarolija svjetala na tamnom nebeskom svodu slika je koja se pamti zauvijek. Zato smo za vas odabrali deset najljepših novogodišnjih vatrometa diljem svijeta, koji su iako prekrasni na slikama, još dojmljiviji uživo.

Barcelona

Berlin

Lisabon

London

New York

Paris

Sydney

Moskva

Amsterdam

Istanbul


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.