Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Najljepši novogodišnji vatrometi

Nova Godina samo što nam nije pokucala na vrata, i dok će je neki dočekati na ulicama svjetskih gradova, a neki u toplini svojeg doma, svi će u ponoć, uz čašu šampanjca, zvukove i svjetla vatrometa, čestitati najmilijima ili potpunom strancu uspješno ‘odrađenu’ prošlu godinu i zaželjeti još bolju nadolazeću.

Nova Godina samo što nam nije pokucala na vrata, i dok će je neki dočekati na ulicama svjetskih gradova, a neki u toplini svojeg doma, svi će u ponoć, uz čašu šampanjca, zvukove i svjetla vatrometa, čestitati najmilijima ili potpunom strancu uspješno 'odrađenu' prošlu godinu i zaželjeti još bolju nadolazeću.

Večer sa Stare na Novu godinu trebala bi ‘ugostiti’ najbolji tulum u svih proteklih 365 dana, zato ju ljudi žele provesti na poseban način i često na mjestima gdje ne borave preko cijele godine. London, Sydney, Pariz, Dubai ili pak susjedni Beograd ili Sarajevo samo su neke od svjetskih destinacija na koje su se mnogi uputili. Slavlje na ulicama svjetskih metropola, osim općenito drugačijeg doživljaja nego u vaša četiri zida, nudi spektakularne vatromete. Čarolija svjetala na tamnom nebeskom svodu slika je koja se pamti zauvijek. Zato smo za vas odabrali deset najljepših novogodišnjih vatrometa diljem svijeta, koji su iako prekrasni na slikama, još dojmljiviji uživo.

Barcelona

Berlin

Lisabon

London

New York

Paris

Sydney

Moskva

Amsterdam

Istanbul

Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje četiri tipa novogodišnjih odluka, navodi Psychology Today, a svaki na svoj način vodi povećanju kvaliteta života, temelja za svaku promjenu nabolje.

Novosti

Počevši s 4. svibnjem 2020.godine, Air France će svim putnicima iz Zagreba omogućiti još jedan direktan let prema Parizu.

Lifestyle

Legenda kaže da će nova godina proteći na isti način kako ju i proslavite. Krajem svake godine prisjećamo se i ponovno proživljavamo trenutke koji...

Novosti

Vodeća nezavisna zrakoplovna kompanija i turistička tvrtka Monarch iz Velike Britanije stigla je u Zagreb 28. travnja 2017. uvodeći izravne letove iz Zagreba za...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.