Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Lifestyle

Gdje se najbolje provodi za Novu godinu?

Legenda kaže da će nova godina proteći na isti način kako ju i proslavite. Krajem svake godine prisjećamo se i ponovno proživljavamo trenutke koji su nam ju obilježili, osobito one neočekivane.

Legenda kaže da će nova godina proteći na isti način kako ju i proslavite. Krajem svake godine prisjećamo se i ponovno proživljavamo trenutke koji su nam ju obilježili, osobito one neočekivane. Bolt, vodeća europska platforma za pružanje usluge prijevoza na zahtjev, već više od godinu dana posluje u Hrvatskoj. U tom kratkom vremenskom razdoblju bili su dio najluđih izlazaka, uključujući i proslava Nove godine.

Prošlu Novu godinu mnogi su dočekali uz vesele izlaske, plesanje do jutarnjih sati i odlazak na neizostavni kebab ili hamburger nakon izlaska. Prema Boltovim aktivnostima najpopularnija mjesta za proslavu Nove godine bila su u samom centru grada Zagreba na lokacijama poput Tesline, Gajeve, Petrinjske i Varšavske ulice, Trgu J.J. Strossmayera, Arheološkom muzeju, Langovom trgu te Studentskom naselju Stjepana Radića i Radničkoj cesti.

Sve lokacije u blizini su noćnih klubova kao što su Opera, Hangar, Katran i Tvornica kulture. S obzirom na to, sigurno je potvrđeno 10. mjesto Hrvatske kao jedne od zemlja koja najviše partija za Novu godinu. Druge zemlje u kojima Bolt posluje jednako su neumorne za Novu godinu pa su se tako ispred Hrvatske našle zemlje poput Francuske, Estonije, Litve, Latvije, Poljske i Portugala.

Vozači koji koriste Bolt sigurno su svjedoci neočekivanih i presmiješnih situacija. A kada se zbroje uspomene od dnevnih i večernjih izlazaka tijekom cijele godine oni su imali svašta za podijeliti. Bolt je složio popis stvari koje su ljudi zaboravili u vozilima kroz 2019. godinu i neke od njih su stvarno nevjerojatne. Korisnici Bolta u vozilima su zaboravljali svoje stvari pa su tako neke od njih bile mikrovalna, mač, perika, kebab, vibrator, prijenosi frižider, palica za golf, vreće limuna i mesni ražnjići. Popis je zaista bizaran, a jedva čekamo vidjeti koji će se noviteti naći na njemu sljedeće godine.


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.