Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Ljudski resursi

Najuspješniji HR timovi dobivaju priznanje za inovativnost i utjecaj na poslovanje

Od 9. studenog ove godine vodeća hrvatska grupacija za savjetovanje u ljudskim resursima SELECTIO dodjeljuje Above and Beyond certifikat za kojeg se mogu prijaviti samo najuspješniji nositelji već poznatog certifikata Poslodavac Partner.

Od 9. studenog ove godine vodeća hrvatska grupacija za savjetovanje u ljudskim resursima SELECTIO dodjeljuje Above and Beyond certifikat za kojeg se mogu prijaviti samo najuspješniji nositelji već poznatog certifikata Poslodavac Partner. Cilj Above and Beyond certifikata je isticanje snažnih HR sustava koji hrabrim i inovativnim HR praksama pokreću pozitivne promjene u organizacijama.

Certifikati se dodjeljuju u pet kategorija

Za razliku od drugih priznanja koja se uručuju za pojedinačne HR prakse, Above and Beyond certifikati se uručuju za izvrsnost cjelokupnog HR sustava u pet kategorija: Impact, Satisfaction, Inclusion, Innovation i Future. Zasada se za certifikat prijavilo 13 uspješnih poslodavaca koji potiču agilnost HR procesa kako bi mogli brzo odgovoriti na poslovne i gospodarske izazove.

Riječ je o tvrtkama koje posluju u mnogim sektorima te su se susrele s bitno drugačijim HR izazovima, a koje imaju jednu važnu poveznicu – izvrsno upravljanje ljudskim resursima i spremnost na promjene.  „Uvodeći vrhunske svjetske HR prakse nositelji Above and Beyond certifikata naprednim pristupom HR-u istovremeno podržavaju rast organizacije i zadovoljstvo zaposlenika, a upravo je taj balans izrazito važan u doba nepredvidivih i čestih izazova”, dodala je Lara Šubić Šuša, voditeljica projekta Poslodavac Partner.

Uručenje certifikata organizirat će se u sklopu HR Breakfast Club eventa

HR Breakfast Club ciklus je evenata u zajedničkoj organizaciji projekta Poslodavac Partner i Algebrine MBA Poslovne škole koji će više puta godišnje na Algebrinom novom kampusu u Zagrebu okupljati najpoznatije HR stručnjake. Cilj evenata je pokretanje ključnih HR tema, osnaživanje HR zajednice i poticanje kulture promjene. HR Breakfast club organizirat će se 9. studenog kada će se u sklopu teme HR Inside Out govoriti o aktualnim izazovima i inovativnim rješenjima u HR svijetu. Nakon otvorene diskusije sudionici će imati priliku sudjelovati na uručenju Above and Beyond certifikata za čak dvije kategorije: Impact i Innovation. Zbog velikog interesa prijave za HR Breakfast su zatvorene, pa će svi zainteresirani koji nisu uspjeli rezervirati svoje mjesto ipak morati pričekati sljedeću godinu.

Pročitajte još:

Edukacija

Nagrađeni nisu skrivali zadovoljstvo što ih je udruga, s kojom dijele temeljne vrijednosti u poslovanju i u životu, odabrala za ove vrijedne nagrade, koje...

Ljudski resursi

Iako su prošle godine na prvom mjestu faktora kojima se vodimo kod odabira novog posla bili međuljudski odnosi, ove je godine inflacija očito odradila...

Ljudski resursi

Toksična radna atmosfera često se kao teret postavlja šefovima, odnosno menadžerima i direktorima odgovornima za određeni dio organizacije posla te brigu o zaposlenicima i...

Ljudski resursi

Iskoristite svoj potencijal i pronađite posao po svojoj mjeri!

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.