Najveća investicija Plave Lagune u Poreču za ovu godinu je Park Resort

Poreč se razvio u turističku destinaciju iz snova. Za to je zaslužan sretan spoj prirodnih ljepota, bogate kulturne baštine te poduzetnih i vrijednih ljudi koji su svoju viziju znali pretočiti u stvarnost. Hoteli, apartmani i autokampovi različitih kategorija oblikovani su i opremljeni za pružanje idealnog odmora. Međunarodne Plave zastave na plažama potvrđuju brigu za očuvanje okoliša, visoke standarde čistoće i kvalitete mora te sigurnosti.

Park Resort najveća investicija u 2018.

Prema planu, najveća investicija Plave Lagune u Poreču za ovu godinu je Park Resort. Riječ je o jednoj od najvećih investicija Plave Lagune u novijoj povijesti, gdje je stari Laguna Park gotovo iz temelja srušen i napravljen novi Park Resort. Radi se o hotelu, apartmanima i vilama, vrijednim više od 35 milijuna eura, namijenjenima obiteljima s djecom.

Hotel Park Plava Laguna sastoji se od 154 sobe odnosno suiteva, 91 garden suites, 43 apartmana te 21 vile. Ukupno 309 smještajnih jedinica, koji mogu primiti ukupno oko tisuću gostiju. Investicija uključuje i izgradnju centralnog bazenskog kompleksa, kojim je Park Resort postao prava turistička oaza okružena bazenima i vodenim atrakcijama. Za najmlađe tu su i vodene atrakcije, dječji bazeni, tobogani, kao i poseban bazen za bebe, ali i relax bazen za odrasle. Gostima vila namijenjen je poseban bazen od 230 m2 s prostorima za sunčanje i opuštanje, prostorom za masažu. Površina bazena ukupno iznosi gotovo 1500 kvadratnih metara, a uz centralni bazen nalaze se i restoran á la Park te Lounge bar kao i dva animacijska kluba za djecu.

Osim u hotelu, gosti se mogu smjestiti u jednom od 91 garden suiteva površine 32 m2 s terasom ili balkonom od 15 m2, u jednom od 43 apartmana površine 41 m2 s terasom od 15 m2 ili pak u jednoj od 21 vile Park površine od 73 m2, koje imaju i terase od 35 m2.

„Riječ je o najvećoj investiciji Plave Lagune u novijoj povijesti, u vrijednosti od 35 milijuna eura. Radi se o podizanju kvalitete postojećih objekata, ali uz potpunu rekonstrukciju hotela, vila i apartmana, uz povećanje turističkih sadržaja, sukladno zahtjevima tržišta“, ističu iz Plave Lagune.

Park Resort i BeSafe za ugodnu vožnju

Plava Laguna Park Resort u Poreču i BeSafe Hrvatska žele nagraditi zabavne trenutke putovanja, ali i sigurnu vožnju od najmanjeg uzrasta.

Glavna nagrada je 3 noćenja u Park Resortu u Poreču za 2 odrasle osobe + 2 djece. Gosti bi mogli birati vrstu smještaja jer u Resortu se nude ville, hotel i apartmani, ali sve po prethodnoj najavi odnosno prema raspoloživosti za tražene termine. Uz glavnu nagradu, imate priliku osvojiti tjednu nagradu: BeSafe paket za ugodnu vožnju.
Natječaj se održava na Facebook stranici BeSafe u razdoblju do 3. kolovoza 2018. do 23:59 sati. Ispod Facebook objave u komentar stavite 1 fotografiju svoje obitelji na putovanju.

Podijeli

Odgovori

Top