Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Financije

Nenamjenski krediti Hypo banke od 8,30%

Hypo Alpe-Adria-Banka d.d. je u sklopu akcije uvela povoljne nenamjenske kredite u eurima i kunski krediti ‘Iz minusa u plus’ s EKS u rasponu od 8,30, 8,80 i 9,90 posto, što ih svrstava među najpovoljnije nenamjenske kredite na tržištu.

Hypo Alpe-Adria-Banka d.d. je u sklopu akcije uvela povoljne nenamjenske kredite u eurima i kunski krediti 'Iz minusa u plus' s EKS u rasponu od 8,30, 8,80 i 9,90 posto, što ih svrstava među najpovoljnije nenamjenske kredite na tržištu.

Nenamjenski kunski ‘Iz minusa u plus’ krediti u kunama odobravaju se za iznose od 5.000 do 50.000 kuna uz EKS od iznosi 9,77 posto. Pritom je u ponudi i posebna akcijska ponuda za umirovljenike s EKS od 8,97 posto za nenamjenske kredite od 5.000 do 35.000 kuna. Akcija za oba kredita u sklopu paketa tekućeg računa ‘Iz minusa u plus’ vrijedi do 31. ožujka 2012. godine.

Za nenamjenske kredite s valutnom klauzulom u eurima, u iznosima od 5.000 do 15.000 eura, u sklopu akcije klijentima su na raspolaganju kamatne stope već od 8,30 i 8,80 posto. Također, klijentima Banke omogućeno je podizanje kredita do 7.000 eura bez dodatnih instrumenata osiguranja uz 10 posto pokrića u obliku oročenog štednog uloga ili police životnog osiguranja. Akcija za ove nenamjenske kredite u ponudi je do 29. veljače 2012. godine.

Klijenti koji uz kredit odluče otvoriti policu životnog osiguranja kod Grawe osiguranja oslobođeni su plaćanja troškova obrade kredita koji, ovisno o kreditu, iznose od 2 do 3 posto vrijednosti zajma.

„Kako bismo odgovorili na izazove poslovanja u 2012. te odgovorili svakodnevnim potrebama građana, odlučili smo pokrenuti akciju nenamjenskih kredita s kamatama koje su među najpovoljnijima na tržištu. Banka time nastavlja sa strategijom jačanja poslovanja u segmentu građanstva s ciljem da i ove godine nastavimo sa snažnim trendom rasta broja klijenata“, rekao je Ivo Bilić, član Uprave Hypo Alpe-Adria-Banke zadužen za sektor poslovanja s građanstvom.

Zahvaljujući primarnoj orijentaciji poslovanja na građanstvo, kao i otvaranju novih poslovnica i bankomata, Hypo Alpe-Adria-Banka je tijekom prošle godine premašila brojku od 400 tisuća klijenata samo unutar sektora građanstva.

Hypo Alpe-Adria-Bank d.d.

Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. jedna je od vodećih banaka na hrvatskom tržištu. Članica je Hypo Group Alpe Adria, u čijem je stopostotnom vlasništvu. Bankarsko poslovanje Grupe u Hrvatskoj započinje 1996. utemeljenjem Hypo Bank Croatia d.d., koja tri godine kasnije sukladno grupnoj odluci mijenja ime u Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. Godine 2009. dovršen je projekt pripajanja Slavonske banke Osijek Hypo Alpe-Adria-Banci. Ujedinjena banka danas posluje putem mreže od 73 podružnice i poslovnice te 241 bankomata diljem Hrvatske.

Hypo Alpe Adria

Hypo Alpe Adria je međunarodna bankarska i financijska grupacija koja posluje preko na oko 320 lokacija u 12 zemalja (Austrija, Italija, Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Njemačka, Mađarska, Bugarska, Makedonija i Ukrajina) te s poviješću koja seže više od 110 godina unatrag. Krovna institucija Hypo Alpe Adria je Hypo Alpe-Adria-Bank International AG sa sjedištem u Klagenfurtu (Austrija). Republika Austrija je stopostotni vlasnik Hypo Alpe Adria. Mreža Hypo Alpe Adria trenutačno broji oko 8.000 zaposlenika koji opslužuju oko 1,2 milijuna klijenata.


Napisao

Pročitajte još:

Ljudski resursi

U prilogu donosimo 7 koraka pomoću kojih ćete djelovati uvjerljivo, te se prezentirati i pokazati kako ste osoba koja posjeduje integritet.

Komentari

S eksplozijom e-trgovine raste i broj skladišta diljem svijeta. Naime, s procijenjenih 151.000 skladišta u 2020. očekuje se rast na 180.000 skladišta do 2025....

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.