Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Financije

Nenamjenski krediti Hypo banke od 8,30%

Hypo Alpe-Adria-Banka d.d. je u sklopu akcije uvela povoljne nenamjenske kredite u eurima i kunski krediti ‘Iz minusa u plus’ s EKS u rasponu od 8,30, 8,80 i 9,90 posto, što ih svrstava među najpovoljnije nenamjenske kredite na tržištu.

Hypo Alpe-Adria-Banka d.d. je u sklopu akcije uvela povoljne nenamjenske kredite u eurima i kunski krediti 'Iz minusa u plus' s EKS u rasponu od 8,30, 8,80 i 9,90 posto, što ih svrstava među najpovoljnije nenamjenske kredite na tržištu.

Nenamjenski kunski ‘Iz minusa u plus’ krediti u kunama odobravaju se za iznose od 5.000 do 50.000 kuna uz EKS od iznosi 9,77 posto. Pritom je u ponudi i posebna akcijska ponuda za umirovljenike s EKS od 8,97 posto za nenamjenske kredite od 5.000 do 35.000 kuna. Akcija za oba kredita u sklopu paketa tekućeg računa ‘Iz minusa u plus’ vrijedi do 31. ožujka 2012. godine.

Za nenamjenske kredite s valutnom klauzulom u eurima, u iznosima od 5.000 do 15.000 eura, u sklopu akcije klijentima su na raspolaganju kamatne stope već od 8,30 i 8,80 posto. Također, klijentima Banke omogućeno je podizanje kredita do 7.000 eura bez dodatnih instrumenata osiguranja uz 10 posto pokrića u obliku oročenog štednog uloga ili police životnog osiguranja. Akcija za ove nenamjenske kredite u ponudi je do 29. veljače 2012. godine.

Klijenti koji uz kredit odluče otvoriti policu životnog osiguranja kod Grawe osiguranja oslobođeni su plaćanja troškova obrade kredita koji, ovisno o kreditu, iznose od 2 do 3 posto vrijednosti zajma.

„Kako bismo odgovorili na izazove poslovanja u 2012. te odgovorili svakodnevnim potrebama građana, odlučili smo pokrenuti akciju nenamjenskih kredita s kamatama koje su među najpovoljnijima na tržištu. Banka time nastavlja sa strategijom jačanja poslovanja u segmentu građanstva s ciljem da i ove godine nastavimo sa snažnim trendom rasta broja klijenata“, rekao je Ivo Bilić, član Uprave Hypo Alpe-Adria-Banke zadužen za sektor poslovanja s građanstvom.

Zahvaljujući primarnoj orijentaciji poslovanja na građanstvo, kao i otvaranju novih poslovnica i bankomata, Hypo Alpe-Adria-Banka je tijekom prošle godine premašila brojku od 400 tisuća klijenata samo unutar sektora građanstva.

Hypo Alpe-Adria-Bank d.d.

Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. jedna je od vodećih banaka na hrvatskom tržištu. Članica je Hypo Group Alpe Adria, u čijem je stopostotnom vlasništvu. Bankarsko poslovanje Grupe u Hrvatskoj započinje 1996. utemeljenjem Hypo Bank Croatia d.d., koja tri godine kasnije sukladno grupnoj odluci mijenja ime u Hypo Alpe-Adria-Bank d.d. Godine 2009. dovršen je projekt pripajanja Slavonske banke Osijek Hypo Alpe-Adria-Banci. Ujedinjena banka danas posluje putem mreže od 73 podružnice i poslovnice te 241 bankomata diljem Hrvatske.

Hypo Alpe Adria

Hypo Alpe Adria je međunarodna bankarska i financijska grupacija koja posluje preko na oko 320 lokacija u 12 zemalja (Austrija, Italija, Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Srbija, Crna Gora, Njemačka, Mađarska, Bugarska, Makedonija i Ukrajina) te s poviješću koja seže više od 110 godina unatrag. Krovna institucija Hypo Alpe Adria je Hypo Alpe-Adria-Bank International AG sa sjedištem u Klagenfurtu (Austrija). Republika Austrija je stopostotni vlasnik Hypo Alpe Adria. Mreža Hypo Alpe Adria trenutačno broji oko 8.000 zaposlenika koji opslužuju oko 1,2 milijuna klijenata.


Napisao

Pročitajte još:

Ekonomija

Ma kako sposobni bili jednostavno trebate djelatnike, ali i oni trebaju vas. S pravim timom možete stvoriti mrežu poslovnih veza s kojim ćete lude...

Komunikacija

Jeste li nekada imali osjećaj da ste donijeli neku odluku ili postupili protiv svoje volje pod utjecajem ponašanja ili riječi nekog drugoga, a samo...

Ljudski resursi

Možda se čini očiglednim, ali većina ljudi koji brzo (i često) budu unaprijeđeni dobri su u onome što rade.

Lifestyle

Je li moguće ostati pozitivan kada se svakodnevno suočavate s negativnim iskustvom?

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.