Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Nikicu Gabrića prepoznaju kao novog lidera

Čelnika Nacionalnog foruma glasači su smjestili odmah iza prvoplasiranog Tomislava Karamarka, a ispred Bandića i Milanovića.

Čelnika Nacionalnog foruma glasači su smjestili odmah iza prvoplasiranog Tomislava Karamarka, a ispred Bandića i Milanovića.

U tijeku je anketa portala Jutarnji.hr kroz koju građani imaju priliku istaknuti koga bi izabrali za premijera Republike Hrvatske kada bi se sutra održavali izbori. Sudeći prema više od 90.000 dosadašnjih glasova, na hrvatskoj su političkoj sceni izgledne velike promjene. Čelnik Nacionalnog foruma Nikica Gabrić dobio je 18,42% glasova te je trenutno drugi najpoželjniji premijer Republike Hrvatske. Prvoplasirani je Tomislav Karamarko koji je prikupio 31,66% glasova, ali je s druge strane Gabrić iza sebe ostavio trećeplasiranog Milana Bandića s 16,95% glasova i aktualnog premijera Zorana Milanovića sa samo 14,75% glasova.

Rezultati ove ankete govore u prilog različitim recentnijim istraživanjima koja su pokazala kako će Nacionalni forum i Nikica Gabrić imati značajnu ulogu na sljedećim parlamentarnim izborima, a sve je izglednije da će brzorastuća popularnost ove novoosnovane stranke i njenog čelnika svoj potencijal pokazati već na izborima za EU parlament.

„Drago mi je da su čitatelji Jutarnjeg lista i građani Hrvatske koji su glasali u ovoj anketi prepoznali politički potencijal Nacionalnog foruma i mene kao čelnog čovjeka, jer smo na političkoj sceni formalno tek tjedan dana, ali je očito da je naše djelovanje kroz skupove u proteklih gotovo dvije godine kod ljudi izazvalo pozornost, ali i nadu da se može drugačije i bolje djelovati na rješavanju važnih pitanja hrvatskog društva i države“, istaknuo je Nikica Gabrić komentirajući rezultate ankete te dodao kako su u Nacionalnom forumu jednako tako zadovoljni i rezultatima ispitivanja rejtinga političkih stranaka koji su nedavno objavljeni.

„Prema tim rezultatima prepoznatljivost i popularnost Nacionalnog foruma kao najmlađe političke stranke u zemlji zabilježili su i najveći rast. Naime, svoj glas daje nam dobar postotak hrvatskih birača, više nego nekim strankama koje djeluju daleko duži niz godina.“, objasnio je Nikica Gabrić.


Napisao

Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.