Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Edukacija

Nova konferencija Poduzetnički mindset posvećena liderstvu budućnosti

Treća konferencija Poduzetnički mindset bavit će se liderstvom budućnosti.

Treća konferencija Poduzetnički mindset bavit će se liderstvom budućnosti.

Konferencija će se održati na Visokom učilištu Algebra u utorak 28. rujna 2021. godine s početkom u 9 sati, no zbog epidemioloških ograničenja većina će je zainteresiranih pratiti putem YouTubea.

Budući da će na konferenciji govoriti niz hrvatskih poduzetnika čiji su uspjesi prepoznati i u svijetu, konferencija nosi podnaslov Lideri među nama.

O svojim vizijama i načinu vođenja govorit će, među ostalima, Mate Rimac, Silvio Kutić, Matija Kopić, Renato Radić, Jasminka Horvat Martinović i Tana Zimmermann.

„Konferencija okuplja ljude koji stvaraju bolje verzije sebe, bolje tvrtke i bolje društvo. Upravo nas uspjesi predavača i panelista nove konferencije Poduzetnički mindset potiču na pomicanje vlastitih granica. Nadam se da će njihove riječi biti nadahnjujuće što većem broju novih lidera“, kazao je utemeljitelj konferencije Ognjen Bagatin.

Među temama koje će se obraditi na konferenciji, su značenje liderstva i njegova evaluacija te kakvo mjesto u liderstvu imaju kritičko mišljenje i inovacije. Analizirat će se i razni načini vođenja – od eksperimentalnih do vizionarskih. Govornici će se baviti i vrijednosnim sustavom pravih lidera, pa će se osvrnuti na važnost njihove skromnosti, empatije i integriteta. Posebno mjesto imat će tema Žene i liderstvo.

Lada Tedeschi Fiorio razgovarat će s Igorom Klajom, EY Poduzetnikom 2020. godine iz Poljske.

Konferenciju Poduzetnički mindset organizira medijska platforma Poduzetnik, a programski partner je EY Hrvatska.

Kao nastavak konferencije Algebra MBA poslovna škola organizira Leadership Talent Turnir. U sklopu case study natjecanja timovi će, predstavljajući svoje kompanije, pokušati osvojiti vrijedne Algebra MBA edukacije.


Pročitajte još:

Komentari

Excel je postao neizostavan alat u poslovnim okruženjima diljem svijeta zbog svoje sposobnosti organizacije, analize i prezentacije podataka u raznolikim industrijama.

Komentari

'Recite nam nešto o sebi' je pitanje koje nećete moći izbjeći ni na jednom intervjuu za posao.

Komunikacija

Konflikti su više nego samo nesporazumi, naime kod konflikata pojedinci osjećaju prijetnju sebi, te stoga ne možemo misliti kako će nestati sami od sebe.

Komentari

Viliam Prodan, uspješni poduzetnik, jedan je od naših najboljih rally vozača i višestruki rally prvak Hrvatske.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.