Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Nova pojačanja za regiju Dalmacija u GRAWE Hrvatska d.d.

Razvoj kanala agencijske prodaje i banko kanala u regiji Dalmacija od 1. veljače 2019. preuzeo je novi direktor agencijske prodaje za tu regiju, Ljubomir Dujmov.

Razvoj kanala agencijske prodaje i banko kanala u regiji Dalmacija od 1. veljače 2019. preuzeo je novi direktor agencijske prodaje za tu regiju, Ljubomir Dujmov. Njegovo bogato iskustvo u prodaji na rukovodećim pozicijama i kontinuirano usavršavanje u prodaji i rukovođenju uvelike će doprinijeti nastavku jačanja suradnje s vanjskim prodajnim partnerima.

„Kod GRAWE-a me privukao vrhunski tim, obiteljske vrijednosti poduzeća koje i osobno dijelim i jasan fokus na korisniku i zaposleniku. Nakon 15 godina rada u drugim poduzećima, u GRAWE-u s ponosom mogu reći kako svojim radom zaista pomažem ljudima u teškim situacijama, odnosno upravo onda kada im je pomoć najviše potrebna. Radujem se novim izazovima, učenju novih stvari, upoznavanju novih ljudi i realizaciji zajedničkih ciljeva“, rekao je Ljubomir Dujmov o svom dolasku u GRAWE.

Ljubomir Dujmov, ing., u GRAWE Hrvatska d.d. dolazi s mjesta Regionalnog voditelja prodaje zaduženog za vlastitu i partnersku prodajnu mrežu Tele2 Hrvatska na kojem je proveo posljednjih 5 godina. Svoju 15-ogodišnju voditeljsku karijeru u prodaji započeo je u Mercatone-Emmezeta, a zatim u Metro cash&carry Hrvatska. Ubrzo mu se pružila prilika da razvija novi brand, odnosno lanac sportskih trgovina koji je tek dolazio u Hrvatsku, Hervis Sports (dio Austria Spar Grupe). Ljubomir Dujmov visoko je obrazovanje stekao u Bordeauxu, Francuska nakon kojega je dobio titulu inženjera vinarstva.


Pročitajte još:

Lifestyle

Postoje određene navike i osobine koje svi vrhunski vođe imaju, od kojih je Inc.com izabrao 12 najbitnijih.

Ljudski resursi

Uvijek imajte na umu da vam je cilj postići dogovor. Svakako ne pristajte na prvu ponudu, no pazite a vaše ne u konačnici ne...

Lifestyle

Ako želite napredovati u životu, morate se riješiti određenih stvari i trebate zamijeniti trenutne životne poglede novima.

Lifestyle

Svijetu ne treba još jedan loš vođa koji negativno utječe na zaposlenike, njihovo zdravlje, klijente i tvrtku.

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.