Povežite se s nama

Hi, what are you looking for?

Profitiraj.hr

Novosti

Nova pojačanja za regiju Dalmacija u GRAWE Hrvatska d.d.

Razvoj kanala agencijske prodaje i banko kanala u regiji Dalmacija od 1. veljače 2019. preuzeo je novi direktor agencijske prodaje za tu regiju, Ljubomir Dujmov.

Razvoj kanala agencijske prodaje i banko kanala u regiji Dalmacija od 1. veljače 2019. preuzeo je novi direktor agencijske prodaje za tu regiju, Ljubomir Dujmov. Njegovo bogato iskustvo u prodaji na rukovodećim pozicijama i kontinuirano usavršavanje u prodaji i rukovođenju uvelike će doprinijeti nastavku jačanja suradnje s vanjskim prodajnim partnerima.

„Kod GRAWE-a me privukao vrhunski tim, obiteljske vrijednosti poduzeća koje i osobno dijelim i jasan fokus na korisniku i zaposleniku. Nakon 15 godina rada u drugim poduzećima, u GRAWE-u s ponosom mogu reći kako svojim radom zaista pomažem ljudima u teškim situacijama, odnosno upravo onda kada im je pomoć najviše potrebna. Radujem se novim izazovima, učenju novih stvari, upoznavanju novih ljudi i realizaciji zajedničkih ciljeva“, rekao je Ljubomir Dujmov o svom dolasku u GRAWE.

Ljubomir Dujmov, ing., u GRAWE Hrvatska d.d. dolazi s mjesta Regionalnog voditelja prodaje zaduženog za vlastitu i partnersku prodajnu mrežu Tele2 Hrvatska na kojem je proveo posljednjih 5 godina. Svoju 15-ogodišnju voditeljsku karijeru u prodaji započeo je u Mercatone-Emmezeta, a zatim u Metro cash&carry Hrvatska. Ubrzo mu se pružila prilika da razvija novi brand, odnosno lanac sportskih trgovina koji je tek dolazio u Hrvatsku, Hervis Sports (dio Austria Spar Grupe). Ljubomir Dujmov visoko je obrazovanje stekao u Bordeauxu, Francuska nakon kojega je dobio titulu inženjera vinarstva.

Pročitajte još:

Novosti

Osiguravajuće društvo GRAWE Hrvatska d.d. odlučilo je svim svojim novim osiguranicima po policama životnog osiguranja pokloniti posebno pokriće za bolničko liječenje bolesti COVID-19.

Novosti

Ines Vranješ Radovanović svoje zavidno iskustvo stekla je na raznim pozicijama u području upravljanja ljudskim potencijalima te savjetovanju i radu s Upravama, višim i...

DOP

Osiguravajuće društvo GRAWE Hrvatska četvrtu godinu zaredom otvara izazov ''PoKRENI – Pokloni svoje kilometre'' s ciljem prikupljanja 100.000 kilometara koje će GRAWE Hrvatska 'pretvoriti'...

Novosti

U sklopu obilježavanja Svjetskog tjedna novca održanog od 12. do 18. ožujka 2018., ove je godine sudjelovalo 147 zemalja, što ovu akciju čini najvećom...

Oglasi

Medijski mali servis j.d.o.o. Sva prava pridržana.